Trondheim eiendom, kommune

Åpen - kompetent - modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og en av Norges største arbeidsplasser nord for Dovre. Hver dag arbeider om lag 13 000 medarbeidere med å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, utviklende oppvekst- og utdanningsmuligheter, et godt bymiljø og en rekke kultur- og fritidstilbud. Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider nært med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø.

Les mer om Trondheim kommune

Trondheim kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Etter søknadsfristens utløp blir det utarbeidet offentlig søkerliste.
Gyldig politiattest må framlegges i tilsettinger der det er påkrevd.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Trondheim eiendom, kommune

Org. nr: 974571773 Stillingsident: 4105168280 Presentasjon av stillingen:Drives du av å oppnå resultater sammen med andre? Er du god på å motivere og gjøre medarbeidere i stand til å nå sine og enhetens mål?Trondheim eiendom søker etter områdeleder renhold til en fast 100 prosent stilling.Hos oss er menneskelige relasjoner viktig. Vi søker derfor etter en ambisiøs, motivert og strukturert leder som vil være med på å utvikle organisasjonen videre.Trondheim eiendom har ansvaret for bygging, forvaltning, drift, renhold og vedlikehold av kommunens bygninger. Trondheim kommune eier 1 000 000 kvadratmeter som består av skoler, barnehager, helsehus, kultur- og idrettsbygg, administrasjonsbygg og boliger. Trondheim eiendom har et brutto driftsbudsjett på 965 millioner kroner, og vi bygger for ca. 1 milliard kroner i året. Vi er omtrent 600 ansatte.Trondheim eiendom - renhold har ansvaret for renhold i alle kommunens bygg unntatt boliger, og består av 330 kompetente renholdere som ledes av elleve områdeledere.ArbeidsoppgaverPersonalansvar for rundt 35 ansatteAnsvarlig for renholdsleveransen for alle kommunens bygg i et geografisk områdeNærledelse og oppfølging av medarbeiderne ute i ditt områdeSykefraværsoppfølgingVære en del av ledergruppen ved avdelingenBudsjett- og resultatansvar for områdetFølge opp timeregistrering, ferieplanlegging og andre administrative oppgaverKvalifikasjonerDu må ha utdanning minimum på bachelornivå men annen relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravetDet er et krav at du har førerkort for bil klasse BMeget gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper er et kravDu bør ha ledererfaring med vekt på personalledelse og erfaring med budsjett - og økonomistyringRelevant arbeidserfaring fra renholds- eller servicebransjen er en fordelUtdanningsnivåFagskole / FagbrevPersonlige egenskaperVi ser etter deg som er målbevisst og har god gjennomføringsevne, er proaktiv og løsningsorientert. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og evner å skape gode relasjoner. Du jobber strategisk og strukturert, og er engasjert, motiverende og tydelig. Du må evne å tenke helhetlig, langsiktig og være god på organisering og logistikk. Personlig egnethet og motivasjon vektlegges.LanguageNorskVi tilbyrSpennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt, erfarent og tverrfaglig fagmiljøGodt arbeidsmiljø i en organisasjon som står for moderne, miljøvennlig og profesjonelt renholdLønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtalerTrondheim kommunes pensjons- og forsikringsordninger og gunstig fleksitidsordningKontaktinformasjonØystein Fossum, Områdeleder, +47 984 27 141 Rune Almo, Kst. renholdssjef, +47 400 35 404ArbeidsstedTinghusplassen 1 7013 TrondheimSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Trondheim kommuneReferansenr.:4105168280 Stillingsprosent: 100% Startdato: 01.12.2019 Søknadsfrist: 25.08.2019
25.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Trondheim eiendom, kommune

Adresse

Trondheim