<  
>  

Bryggehotell på Røst

Hotell / overnatting

Ytterst i havgapet, 100 kilometer vest for Bodø, finner du Røst. Med Værøy og Lofotveggen som naboer i nord, ligger Røst i en liten verden for seg selv.

Røst Bryggehotell ligger idyllisk til helt ute på bryggekanten i «Kårøysundet», med hav og fjell som nærmeste naboer. Hotellet ligger til på den delen av øya der produksjon av fisk foregår, og du trenger ikke gå mange skritt før du står midt oppi produksjonen av den dyrebare fisken.

Hotellet var nytt i 2000, og har i dag 15 dobbeltrom med god plass for en ekstra seng. Vi har dessuten 2 rorbuer av enkel standard, samt 4 anneks med selvhushold, disse med hotellstandard. Det er også gratis trådløst internett både på hotellet og på rorbuer/anneks.

Konferanserommet har alt av nødvendig audiovisuelt utstyr, med plass for inntil 40 personer.

Restauranten har plass for cirka 60 personer og har et koselig, maritimt miljø. På Røst Bryggehotell bruker vi mye tid på å lage god norsk, hjemmelaget mat, hvor de ferskeste råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter, og andre kvalitetsråvarer fra våre leverandører som sikrer en vellykket matopplevelse.

Hotellet har også egen bare med alle rettigheter.

Besøk oss gjerne her på:
https://www.instagram.com/rostbryggehotell/ 
https://nb-no.facebook.com/rostbryggehotell/ 
http://www.rostbryggehotell.no/ 

Fakta om Bryggehotell på Røst
Hovedkontor
Røst
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Bryggehotell på Røst

Adresse

Tyvsøyveien 2, 8064 Røst