Nettpartner

Høyteknologi / Elektronikk
Nettpartner er et selskap som bygger, driver og vedlikeholder infrastruktur for distribusjon av elektrisitet, fjernsynssignaler, datasignaler, gass og væske. Nettpartner arbeider i hele verdikjeden; fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn. Nettpartners hovedkontor ligger i Fredrikstad, og har fem regionkontorer i Sør-Norge.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nettpartner

AnleggslederNettpartner divisjon Prosjekt er i vekst og søker dyktige anleggsleder til å lede våre anlegg.Vi har behov for erfarne anleggsledere med kompetanse innen gjennomføring av større prosjekter. Hovedoppgaven er å planlegge og gjennomføre prosjektene slik at både kundens og firmaets interesser blir ivaretatt best mulig.Våre nye anleggsledere skal ha erfaring med anleggsledelse, gjerne fra entreprenørbransjen. Som anleggsleder er du ansvarlig for å lede arbeidet på anlegget, det vil innebære å delta på byggemøter, materiell- og ressursstyring, fremdriftsplanlegging, økonomisk resultat og oppfølging av HMS. Stillingene rapporterer til prosjektleder.Du skal ha et stort HMS fokus, og sørge for at sikkerheten ivaretas for alle på anlegget, og at personer som deltar i produksjonen er godt kvalifisert til å gjøre jobben. Dette innebærer også et godt samarbeid med underleverandører.Som person er du løsningsorientert, kvalitetsbevisst, ansvarlig og selvstendig.Arbeidssted vil være på prosjekter over hele landet, i rotasjonsordning.Kvalifikasjoner:God praktisk og teoretisk bakgrunn. Relevant utdanning er ingeniør/fagskole/fagbrev, men lang erfaring kan kompensere manglende utdanningErfaring som anleggsleder fra entreprenørbransjenGod forståelse for prosjektøkonomi og optimale praktiske løsningerGode lederegenskaper og evne til å skape et godt miljø på arbeidsplassen, samt skape gode relasjoner eksterntGod forståelse av endringsregimerVi tilbyr:En utfordrende arbeidsplass i et selskap i vekstSelvstendig jobb med gode utviklingsmuligheterKonkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelserEt aktivt og kompetent miljø med dyktige kollegaerFor mer informasjon om stillingene ta kontakt med Rolv Helge Risholt, tlf 480 81 480. Søknadsskjema ligger på www.nettpartner.no Adresse: 4848 Arendal,1407 Vinterbro,7010 Trondheim,5003 Bergen,4315 Sandnes
04.09.2019 Arendal
Nettpartner divisjon Prosjekt ønsker å styrke oss ytterligere med nye kollegaer til spennende arbeidsoppgaver. Energimontører på reise Selskapets formål er effektivt og sikkert bygge og drifte samfunnskritisk infrastruktur. Som ansatt i Nettpartner må du ha en positiv og løsningsorientert innstilling, og evne til å arbeide i team for å levere arbeid av høy fagmessig kvalitet til våre kunder. Hovedoppgaven til energimontøren vil være utbygging og vedlikehold på høyspentlinjer og kabelanlegg. Arbeidssted vil være på prosjekter over hele landet, i en rotasjonsordning. Ønskede kvalifikasjoner for stillingen:Krav til fagbrev energimontørErfaring fra vedlikehold og bygging av større kraftledningerSelvstendig, utadvendt, god ordenssans og stå på viljeGode samarbeidsevner og løsningsorientertKrav om minimum førerkort klasse BNettpartner AS tilbyr for stillingen:En spennende rolle hos Norges største entreprenør innen elektrisk infrastrukturUtfordringer og ansvarGode utviklingsmuligheterEt aktivt, trivelig og kompetent miljø med flinke og hyggelige kollegerGode betingelserKandidater vil bli fortløpende vurdert. Adresse: 4848 Arendal,1407 Vinterbro,7010 Trondheim,5003 Bergen,4315 Sandnes
04.09.2019 Arendal

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere