Nettpartner

Høyteknologi / Elektronikk
Nettpartner er et selskap som bygger, driver og vedlikeholder infrastruktur for distribusjon av elektrisitet, fjernsynssignaler, datasignaler, gass og væske. Nettpartner arbeider i hele verdikjeden; fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn. Nettpartners hovedkontor ligger i Fredrikstad, og har fem regionkontorer i Sør-Norge.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nettpartner

Energimontører og Montørleder avd. HadelandNettpartner sørger for strøm til folket med et team av kompetente energimontører. Som Norges største totalentreprenør innen elektrisk infrastruktur tilbyr vi en trygg og spennende arbeidsplass, med et sterkt fagmiljø.Nettpartner Drift, avd. Hadeland, er i sterk vekst, og trenger flere motiverte og løsningsorienterte montørledere og energimontører med på laget! Oppmøtested/arbeidssted er Jessheim.Er du vår nye Energimontør?Kvalifikasjoner og egenskaper:Fagbrev Energimontør/DSB godkjenningFørerkort kl B, ønskelig med BEErfaring som energimontørSkandinavisk språk, både skriftlig og muntligPositiv og løsningsorientertSamarbeide godt med kollegaer, og trives med å være ute hele åretOpptatt av kvalitet i alle leddArbeidsoppgaver/ansvar:Gjennomføre montasjeoppdrag i høy- og lavspenningsnettDokumentasjon av alle oppdragHMS/SJA på alle oppdragBidra til kvalitetsforbedring i våre prosjekterBidra til at prosjekter og oppdrag leveres til avtalt tid og med høy kvalitetE r du vår nye Montørleder?Kvalifikasjoner og egenskaper:Energimontør/eventuelt DSB godkjenningFørerkort kl. B, ønskelig med BEGod forståelse for prosjektgjennomføring og optimale praktiske løsningerGode lederegenskaper og evne til å skape et godt arbeidsmiljøDu må ha en positiv og løsningsorientert innstillingDu er rydding og opptatt av kvalitet i alle ledd av oppdragetDu har et stort fokus på HMSDu kan et skandinavisk språk, skriftlig og muntlig.Arbeidsoppgaver/ansvar:Montørleder er prosjektleders nærmeste medarbeider og skal sørge for god framdrift og beste praktiske løsning av oppdragetOperativt ute i feltGjennomføre montasjeoppdragDokumentasjon av alle oppdragHMS/SJA på alle oppdragKoordinering av prosjekter, herunder oppfølging av underleverandørSørge for at prosjekter/oppdrag leveres til den tid og kvalitet som er avtaltFor begge stillingen tilbyr vi:En spennende rolle hos Norges største entreprenør innen elektrisk infrastrukturUtfordringer og ansvarGode utviklingsmuligheterEn aktiv hverdagHyggelige og kompetente kollegerGode betingelserSøknadsfrist innen 21. oktoberFor nærmere informasjon om stillingene, ta kontakt med Rainer Pedersen, e-post rainer.pedersen@nettpartner.no, tlf 404 33 351Søk på stillingen
21.10.2019 Ullensaker
Nettpartner Drift AS avdeling Hadeland er lokalisert på Jaren og Jessheim. Våre kunder er netteiere eller entreprenører som skal bygge eller drifte samfunnskritisk infrastruktur.Avdelingen er i sterk vekst og søker med dette en motivert og løsningsorientert prosjektleder/faglig ansvarlig til å bli med på laget vårt!Er du vår nye Prosjektleder/Faglig ansvarlig?Som Prosjektleder vil du få det overordnede ansvar for etablering, planlegging, fremdrift, økonomi og resultat på egne prosjekter. Du vil være med i hele prosessen frem til sluttføring av prosjektet. God kontakt og dialog med kollegaer, samarbeidspartnere og kunder vil være en viktig del av jobben.Faglig ansvarlig skal ha det overordnede ansvar for utførelse av elektroarbeider innenfor både høy- og lavspenning, delta i utarbeidelse av styrende dokumenter i KS- og internkontrollsystemet, samt oppfølging på anlegget.Du som person er proaktiv, løsningsorientert, serviceinnstilt, ansvarlig og selvstendig, med et stort fokus på HMS i alle ledd.KvalifikasjonerElektroinstallatør gr. H, med erfaring fra høy- og lavspenningsanlegg.Elektroinstallatør gr. L eller elektroingeniør med praksis fra høyspenningsanlegg som innen kort tid kan avlegge installatørprøven oppfordres til å søkePraktisk erfaring som prosjektleder, og kunnskap om grunnleggende prosjektleder metode og verktøyCa. 5 års erfaring fra relevant virksomhetGod teknisk- og økonomiskforståelseTilfredsstille krav i hht §§11 og 12 i kvalifikasjonsforskriftenSelvstendig, resultatorientert med evne til å motivere medarbeidereGode samarbeids- og kommunikasjonsevner, høy grad av gjennomføringsevneArbeidsoppgaverAnsvarlig for den faglige oppfølgingen av alle elektroanleggLede utbyggings- og vedlikeholdsprosjekterBidra til utarbeiding og vedlikehold av KS dokumenterIvareta rollen som faglig veileder innen faget med tilhørende arbeidsprosesserProsjektledelse, teknisk og økonomisk planlegging og oppfølging av prosjekteneTilrettelegging og samordning med andre aktørerRapportering, både mot kunder og interntKontrahering av underentreprenører og leverandørerVi tilbyrEn spennende rolle hos Norges største entreprenør innen elektrisk infrastruktur med gode muligheter for personlig utvikling og læring.Utfordringer og ansvarEt aktivt, trivelig og kompetent miljø med flinke og hyggelige kollegerGode betingelserFor nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Rainer Pedersen, e-post rainer.perdersen@nettpartner.no, tlf 404 33 351.Søk på stillingen
21.10.2019 Ullensaker

Rekrutteringskalender

  • OKT 21
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere