<  
>  

Pointmedia sitt XR-team består av unge og dyktig utviklere

som selv er en del av denne digitale tidsalderen.

 

 

Hos oss finner du utviklere, prosjektledere og produsenter som alle har hvert sitt kompetansefelt og faktisk kundeerfaring innen AR, MR, VR eller 360.

 

 

 Pointmedia er datterselskap av ProntoTV / Zeta Display, som er Nordens fremste på visuelle systemer. Våre eiere og styremedlemmer består av ledere og gründere med mange års erfaring i å bygge suksesshistorier for kunder som akkurat deg.

 

AR (Augmented reality) er Pointmedia sitt primære fokus. AR-teknologien er den raskeste og mest effektive veien mellom design og produksjon, til vedlikehold og service. Ved å gi deg som bruker visuell informasjon i sanntid, akkurat der du utfører ditt arbeid, eliminerer vi alle menneskelige feil og hjelper deg med å ta korrekte og raskere avgjørelser.

 

AR som teknologi er ikke her for å overta arbeidsplasser, men for å tilføre arbeidstakerne høyere kvalitet og effektivitet i et digitalt felleskap.

Fakta om Pointmedia
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Ingen filmer lagt til
Ingen filmer lagt til

Ledige stillinger hos Pointmedia

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Pointmedia

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Pointmedia

Adresse

Grev Wedels Plass 9,