Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Akershus universitetssykehus er Norges største akuttsykehus, og lokal- og områdesykehus for nær 10 % av Norges befolkning. Vi har et raskt voksende forskningsmiljø innen medisin og helsefag.

"Menneskelig nær - faglig sterk" er vår visjon.

Medisinsk divisjon leverer spesialisthelsetjenester innenfor akuttmedisin, hjertesykdommer, lungesykdommer, infeksjonssykdommer med diagnostisk enhet, endokrinologi, blodsykdommer, nyresykdommer med dialysevirksomhet, fordøyelsessykdommer, kreft, geriatri, nevrologi og nevrofysiologi, rehabilitering og medisinsk overvåkning.
Sykehusets kliniske fellesfunksjoner deltar aktivt i det tverrfaglige pasientarbeidet og er organisert i Medisinsk divisjon.

Divisjonen har et stort og aktivt forskningsmiljø med forskning organisert som egen avdeling.

Vi prioriterer undervisning, kompetanseutvikling og akuttmedisinsk trening for ansatte med pasientkontakt. Pasientsikkerhet, kvalitet og sikker pasientflyt er førende for vår pasientbehandling og oppfølging.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Org. nr: - Stillingsident: 4117356766 Presentasjon av stillingen: Avdeling for Fordøyelsessykdommer søker sykepleiere i vikariat til sengeområde S304 der vi har 14 sengeplasser. Vi deler sengeområde med Avdeling for Lungesykdommer og personalet må påregne fleksibilitet mellom disse fagområdene.Vi har et høyt faglig nivå, mange spennende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Avdelingen har fokus på god pasientbehandling og høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr våre pasienter. Vi utreder og behandler i hovedsak pasienter med IBD (Crohns sykdom og ulcerøs colitt), leversykdommer (levercirrhose, leversvikt og levercancer), og blødninger i fordøyelseskanalen.Vi søker nå etter sykepleiere i 80 % vikariat. Ved interne omrokkeringer kan det bli ledig vikariat av kortere varighet.Arbeidet vil bestå av 3-delt turnus med arbeid hver tredje helg.Sykehuset ligger til i landlige omgivelser, med gode rekreasjonsmuligheter, og et rikelig kulturtilbud, like i nærheten av Oslo. Det er gode kollektivforbindelserSe vår film her!Alle søkere bes søke elektronisk.ArbeidsoppgaverObservasjon av vitale funksjonerBehandling, stell og pleieMedikamenthåndtering og andre sykepleieprosedyrerSamhandling med primærhelsetjenestenKvalifikasjonerAutorisert sykepleier.Erfaring fra arbeid på sykehusSvært gode norskkunnskaper.Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner.Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.Evne til å prioritere å planlegge arbeidet i en travel hverdagGode datakunnskaper, gjerne erfaring med DIPS og MetaVisionGjerne arbeidserfaring fra tilsvarende arbeid i sykehus.UtdanningsretningSykepleieUtdanningsnivåHøyskole / Universitet, Diplom- / BachelorgradPersonlige egenskaperInneha evne til å jobbe strukturert og effektivt, samt holde oversikt.Bevisst på å ta ansvar i arbeidshverdagen.Vise engasjement og faglig interesse for fordøyelsessykdommer.Må være fleksibel da vi er et delt sengeområde.Du må like faglige utfordringer og ha evne til nytenkning.Relasjonsbygger som bidrar til å opprettholde et godt arbeidsmiljø.Trives med å jobbe i tverrfaglig team.Personlig egnethet vektlegges.LanguageNorskVi tilbyrOpplæring med tett oppfølging av fagsykepleierEt godt arbeidsmiljøAnsatte med høy kompetanseSpennende stilling med rom for personlig og faglig utviklingGode velferdstilbud for ansatte, f.eks hytteutleie, teaterbilletter og mye annet.Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud.Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass.Sentral beliggenhet med kort reisevei fra Oslo og meget gode kollektive tilbud.KontaktinformasjonSiri Margrethe Haugrønning, Seksjonsleder, 93432501, siri.margrethe.haugronning@ahus.noArbeidsstedSykehusveien 25 1474 NordbyhagenSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Akershus universitetssykehus HFReferansenr.:4117356766 Stillingsprosent: 80% Startdato: 16.09.2019 Sluttdato: 21.09.2020 Søknadsfrist: 25.08.2019
25.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 25
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Adresse

Lørenskog