<  
>  

Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Akershus universitetssykehus er Norges største akuttsykehus, og lokal- og områdesykehus for nær 10 % av Norges befolkning. Vi har et raskt voksende forskningsmiljø innen medisin og helsefag.

"Menneskelig nær - faglig sterk" er vår visjon.

Medisinsk divisjon leverer spesialisthelsetjenester innenfor akuttmedisin, hjertesykdommer, lungesykdommer, infeksjonssykdommer med diagnostisk enhet, endokrinologi, blodsykdommer, nyresykdommer med dialysevirksomhet, fordøyelsessykdommer, kreft, geriatri, nevrologi og nevrofysiologi, rehabilitering og medisinsk overvåkning.
Sykehusets kliniske fellesfunksjoner deltar aktivt i det tverrfaglige pasientarbeidet og er organisert i Medisinsk divisjon.

Divisjonen har et stort og aktivt forskningsmiljø med forskning organisert som egen avdeling.

Vi prioriterer undervisning, kompetanseutvikling og akuttmedisinsk trening for ansatte med pasientkontakt. Pasientsikkerhet, kvalitet og sikker pasientflyt er førende for vår pasientbehandling og oppfølging.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Avdeling for Fordøyelsessykdommer har ledig vikariat som seksjonsleder på sengepost. Vi har 14 senger på sengeposten S304, samt endagenhet i tilknytning til sengeposten.Seksjonsleder er en del av lederteamet i Avdeling for Fordøyelsessykdommer og haravdelingsleder som nærmeste overordnet. Som medlem i avdelingsledelsen skalseksjonsleder bidra til samarbeid og helhetstenkning innen avdelingen, i forhold til resten avforetaket og mot eksterne samarbeidspartnere.Stillingen byr på spennende og varierte arbeidsoppgaver og vi ønsker oss en person somhar gode lederegenskaper.ArbeidsoppgaverDrift av seksjonenPersonal- og økonomiansvarAnsvar for kompetanse- og fagutviklingKvalifikasjonerAutorisert sykepleier.Lederutdanning og/eller erfaring.Relevant klinisk erfaring.Kjennskap og vilje til endring og omstillingsprosesser.Meget gode skriftlige og muntlige norskkunnskaperPersonlige egenskaperErfaring med implementeringsprosesser.Handlingskraftig og beslutningsdyktig.Gode IT-kunnskaper.Stillingen innebærer både fag-, drifts- og personalansvar. Personlig egnethet og godesamarbeidsevner vil bli vektlagt.Vi tilbyrEt godt arbeidsmiljø.Spennende stilling til deg som er interessert i gastromedinske pasienter.Gode velferdstilbud for ansatte, f.eks hytteutleie, teaterbilletter og mye annet.Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud.Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass.Sentral beliggenhet med kort reisevei fra OsloLønn etter avtale.KontaktinformasjonFrode Harald Eidset, Avdelingsleder, 41210004ArbeidsstedSykehusveien 11474 NordbyhagenSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Akershus universitetssykehus HFReferansenr.:4176693049Stillingsprosent: 100%Søknadsfrist: 16.02.2020
16.02.2020 Lørenskog

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Fordøyelse sengeområde S304, Akershus universitetssykehus

Adresse

Lørenskog