<  
>  

Sartor søker nå etter selger med intresse for service og teknologi!

Kjell & Company har eksistert i Sverige siden 1988 og høsten 2015 åpnet vi våre første butikker i Norge!

Vi kommer med en sterk bedriftskultur og en vinnermentalitet hvor vi ønsker å bli alle nordmenns førstevalg når det gjelder å få det digitale hjemmet med nettverk, mobiltelefoner, nettbrett m.m. til å fungere optimalt. Vi har det mest komplette utvalget av tilbehør, og i Sverige regnes vi for å ha den beste kundeservicen og den beste kompetansen innen vår bransje.

Butikkene våre er ikke varehus, men heller små personlige butikker der salget skjer over disk. Bak butikkmiljøet har vi et omfattende lager hvor vi har et par kilometer med lagerhyller for å få plass til vårt 10.000 artikler store sortiment.

Vi har 15 butikker fordelt på 10 steder i Norge, 104 butikker i Sverige, hovedkontor i Malmö, og et innkjøpskontoer i Shanghai.

Vi har nesten 1000 ansatte.

//

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sartor søker nå etter selger med intresse for service og teknologi!

Adresse

STRAUME