<  
>  

Ottar Bergersen & Sønner

Ottar Bergersen & Sønner As er et av regionens største maskinentreprenører med stor vekst de siste år. Omsetning i 2017 på 111 mill NOK. Vi holder til på Eidet i Bø i Vesterålen, og har nærmere 50 ansatte. Vårt geografiske nedslagsområde er fra Bodø i sør til Tromsø i nord. Av oppdragsgivere kan nevnes - Statens vegvesen, kommuner og mange private aktører og bedrifter i vårt arbeidsområde. Vår kjernevirksomhet er innenfor veibygging, vann og avløp, grunnarbeider, tomtebygging, sprengning, massetransport, vinterdrift av veier etc. Selskapet har omfattende drifts-samarbeidsavtale med datterselskapet Kobbvågen Knuseverk AS, et av Nord-Norges største pukkverk. Firmaet har egen avdeling i Andøy kommune, og utvider med avdeling i Sortland kommune.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Ottar Bergersen & Sønner

Som hjelpemann/grøftearbeider er man maskinførerens forlengende arm i grøfta og man må kunne kommunisere med maskinfører og være håndtlanger. Dette
14.05.2021

Rekrutteringskalender

  • MAI 14
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Ottar Bergersen & Sønner

Adresse

LEKNES