<  
>  

Anlegg og Marine Service

Siden starten i 1985 har vi hatt et hovedmål. Vi skal være førstemann på dekk. Når kundene ringer, vet vi at det haster. Med hovedkontor i Risavika, og avdeling i Bergen og Førde har vi kort vei til hele Nordsjø-bassenget når vi skal rykke ut. I tillegg er vi lett tilgjengelige for de som vil ha tilgang til vårt moderne verkstedanlegg.
Bergen Diesel Contact - nå BDC ble i Mars 2016 oppkjøpt av Anlegg og Marineservice AS, og inngår nå som en del av AMS Gruppen.
AMS har spesialisert seg på leveranse og service av fremdriftssystemer innen maritim sektor. Forhandler bl.a. Caterpillar, MTU, Detroit Diesel, Cummins, Mitsubishi og Yanmar.

Utfører salg, service, vedlikehold og overhaling av motorer, generatorsett , startere, Dieselpumper, injectorer og annet mekanisk utstyr. Har stort utvalg av deler, filter og tilbehør på vårt lager. Stort kontaktnett som gjør oss i stand til å imøtekomme de fleste henvendelser på raskest mulig måte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Anlegg og Marine Service

Adresse

Energiveien 10,4056 Tananger