Hotel Verdandi

Reiseliv / Turisme / Event

Hotel Verdandi Oslo er et ungt frittstående hotell med 170 freshe rom midt i sentrum like ved Rådhuset. Vårt gammelnorske navn «Verðandi» betyr «nåtid» og går hånd i hånd med hotellets motto: «The future depends on what we do in the present» (Mahatma Gandhi)

Les mer
Fakta om Hotel Verdandi
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Hotel Verdandi

Hotel Verdandi Oslo er et ungt frittstående hotell med 170 freshe rom midt i sentrum like ved Rådhuset. Vårt gammelnorske navn Verðandi betyr nåtid og går hånd i hånd med hotellets motto: The future depends on what we do in the present (Mahatma Gandhi) Du kjenner deg igjen i dette og du er en dedikert, engasjert og kunnskapsrik hotellperson, som er på jakt etter nye utfordringer? Da er det kanskje nettopp deg vi leter etter. Til vårt dynamiske team søker vi en dyktig   Salgs- og markedssjef Vi søker etter deg som har ambisjoner og lyst til å være med på å videreutvikle et nytt hotellkonsept. Stillingen inngår i hotellets ledergruppe og det forventes et tett samarbeid mellom avdelingene, både administrativ og operativ.   Ansvar og oppgaver:- Leder for salg og markedsføring- Hovedansvar for firmaavtaler, gruppebookinger, reisebyråer, allotment etc.- Videreutvikling av revenue management og prising strategier- Annonsering og sosiale medier- Profilering og produktutvikling- Kundebesøk, visninger, gjestehenvendelser- Bistå i gjennomføring av arrangementer- Daglig samarbeid med hotellsjef, resepsjon og husøkonom- Delt ansvar for hotellets HR og HMS arbeid- Utføre diverse øvrige administrative oppgaver- Opprettholde fokus på salg, service og kvalitet for å skape gode resultater- Bidra til et godt og motiverende arbeidsmiljø- Ved hotellsjefs fravær opprettholde arbeidsoppgaver og det overordnede ansvaret for hotellet   Kvalifikasjoner:- Utpreget serviceholdning, med nese for å skape de beste opplevelsene for våre gjester- Erfaring fra hotellresepsjon, booking og salg- Utdannelse innen hotell, reiseliv eller ledelse er en fordel- Beherske et av de skandinaviske språkene og engelsk utmerket, og fordelaktig med et eller flere fremmedspråk- Kunnskap om og interesse i Oslo og det som skjer i byen- Bra evne til relasjonsbygging og teamledelse- Kjennskap til hotellsystemet Hotsoft er ønskelig, men ikke et krav- For å lykkes og trives i denne stillingen må du være en initiativrik og målrettet lagspiller.- Du har en proaktiv og fleksibel serviceinnstilling og sunn arbeidsmoral og ansvarsfølelse.- Som person er du utadvendt, har godt humør og bidrar positivt til fellesskapet.   Vi tilbyr:- Gode muligheter til å videreutvikle egne kompetanser og kompetansedeling på tvers- Spennende utfordring med å være med på å bygge opp og etablere et nytt hotell, og - dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt- Utfordrende jobb i et fleksibelt og internasjonalt miljø Arbeidstid vil primært være dagtid og ukedager. Overtid, kveld og helgearbeid kan i perioder forekomme. Lønn etter avtale.Høres dette interessant ut? Vi gleder oss til å høre fra deg!
Haster! Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Hotel Verdandi

Adresse

Tordenskiolds gate 6B