Stokke

Merkevarer / Konsumentprodukter, Industri og produksjon

Stokke AS ble grunnlagt i Ålesund, på vestkysten av Norge, i 1932, og ledes i dag av administrerende direktør Tomas Settevik. Stokke® distribuerer premium barnemøbler og utstyr over hele verden innen markedssegmenter som barnestoler, barnevogner, bæreseler, hjemmetekstil og pleieutstyr.

Filosofi
Mer enn førti år etter lanseringen av Tripp Trapp® fortsetter Stokke-filosofien å basere seg på ett kjernekonsept; å designe produkter som er i barnets beste interesse. Alle våre produkter er designet for å stimulere barnets utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn. Fra våre høye, foreldrevendte barnevogner, til våre prisvinnende ergonomiske bæreseler og allsidige rekke av justerbare sitteløsninger, prioriterer Stokke® barnets behov fremfor alt annet.

Stokke® vet viktigheten av at barna har en følelse av tilknytning til sine kjære, og at de føler seg trygge og sikre. Det er derfor en “høyere er bedre” og “foreldrevendt” tilnærming brukes på så mange av våre produkter. Disse funksjonene fremmer bedre øyekontakt og interaksjon mellom foreldre og barn.

Eierskap
Stokke® ble etablert i den lille kystbyen Ålesund, Norge i 1932.

3 generasjoner av Stokke-familien eide og drev selskapet frem til begynnelsen av 2014. Selskapet eies i dag av NXMH, et investeringsselskap basert i Belgia, fullt eid av NXC i Sør-Korea. NXC er den største aksjonæren i NEXON Corporation.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Parkgata 6
6003 Ålesund