<  
>  

Stokke

Industri og produksjon, Merkevarer / Konsumentprodukter

Stokke AS ble grunnlagt i Ålesund, på vestkysten av Norge, i 1932, og ledes i dag av administrerende direktør Tomas Settevik. Stokke® distribuerer premium barnemøbler og utstyr over hele verden innen markedssegmenter som barnestoler, barnevogner, bæreseler, hjemmetekstil og pleieutstyr.

Filosofi
Mer enn førti år etter lanseringen av Tripp Trapp® fortsetter Stokke-filosofien å basere seg på ett kjernekonsept; å designe produkter som er i barnets beste interesse. Alle våre produkter er designet for å stimulere barnets utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn. Fra våre høye, foreldrevendte barnevogner, til våre prisvinnende ergonomiske bæreseler og allsidige rekke av justerbare sitteløsninger, prioriterer Stokke® barnets behov fremfor alt annet.

Stokke® vet viktigheten av at barna har en følelse av tilknytning til sine kjære, og at de føler seg trygge og sikre. Det er derfor en “høyere er bedre” og “foreldrevendt” tilnærming brukes på så mange av våre produkter. Disse funksjonene fremmer bedre øyekontakt og interaksjon mellom foreldre og barn.

Eierskap
Stokke® ble etablert i den lille kystbyen Ålesund, Norge i 1932.

3 generasjoner av Stokke-familien eide og drev selskapet frem til begynnelsen av 2014. Selskapet eies i dag av NXMH, et investeringsselskap basert i Belgia, fullt eid av NXC i Sør-Korea. NXC er den største aksjonæren i NEXON Corporation.

Fakta om Stokke
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Stokke

About StokkeAre you looking for a company that wants to invest in you and support your development throughout your career?
07.12.2022 Ålesund
Jobbmuligheter i Stokke
Jobbmuligheter i Stokke

Stokke utvikler produkter som er alle utformet i beste interesse for barnet. Våre unike og innovative løsninger selges over hele verden. Stokke er fokusert på langsiktig vekst og bygge en sterk og bærekraftig merkevare. Basert i Ålesund og Oslo, og med kontorer i Europa, USA og Asia, kan vi også tilby et virkelig internasjonalt arbeidsmiljø.

Bli kjent med oss

Rekrutteringskalender

  • DES 07
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Adresse

Parkgata 6
6003 Ålesund