<  
>  

Hvem er Designu?
Vårt kontor er midt i sentrum av verdens nordligste by. Vi er et ganske lite team, som jobber med ganske store kunder. Derfor trenger vi en designer til, slik at vi igjen kan begynne å stå på ski i helgene.

Hvorfor velge Designu? 
Hos oss får du delta i alle de spennende, og de ikke såååå spennende prosjektene som dukker opp. Fra å komme med kreative innspill til film og 3D-renderarbeid for industribedrifter, gi din grafiske touch på en presentasjon, til å lage en komplett firmaprofil for både lokale og nasjonale foretak.

Du blir viktig for oss fra første arbeidsdag, og i teamet jobber vi tett sammen - god kroppshygiene er derfor å foretrekke.
Vi benytter enhver anledning til å feire, så du blir pålagt å spise kake ofte, ikke bare på fredager (vi har et eget kakebudsjett). Ta gjerne med deg din favorittgaffel på jobbintervju.

Fakta om Designu As
Hovedkontor
Hammerfest
Antall ansatte
1-10
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Bli kjent med Designu As

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Designu As

Adresse

Strandgata 9