BUP Nedre Romerike, Akershus universitetssykehus

Akershus universitetssykehus (Ahus) er et lokal- og områdesykehus for ca. 575 000 innbyggere. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling.

<<Menneskelig nær - faglig sterk>> er vår visjon

Divisjon psykisk helsevern har ca. 1850 årsverk og består av sykehusavdelingene Akuttpsykiatri, Spesialpsykiatri og Alderspsykiatri, samt lokalbaserte tjenester ved fem distriktspsykiatriske sentre (DPS), Avdeling barn og unges psykiske helsevern (BUP) og Avdeling rus og avhengighet (ARA). Behandlingsstedene til de lokalbaserte tjenestene innen DPS, BUP og ARA er på Øvre Romerike, Nedre Romerike, Groruddalen, Follo og Kongsvinger. I tillegg har divisjonen en avdeling for voksenhabilitering og en forskningsavdeling.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos BUP Nedre Romerike, Akershus universitetssykehus

Org. nr: - Stillingsident: 4132658625 Presentasjon av stillingen:Poliklinikk for barn og unges psykiske helsevern BUP Nedre Romerike er en seksjon i avdeling BUP, Psykisk Helsevern og Akershus universitetssykehus HF. Det er 8 seksjoner i avdeling BUP; seks poliklinikker og to døgnenheter.BUP Nedre Romerike har 61 stillingshjemler. Klinikken har mange spesialister på flere fagområder, og har høy faglig kompetanse. Vi har leger, psykologer, pedagoger og sosionomer ansatt, samt en habil merkantil stab.BUP Nedre Romerike har ledig 100% vikariat for psykolog, spesialist i klinisk pedagogikk/pedagog eller klinisk sosionom/sosionom med tiltredelse snarest, med mulighet for forlengelse.Det søkes etter vikar ved en av klinikkens tverrfaglige enheter. Enheten er godt etablert, og det har over tid vært satset på fagutvikling samt kompetanseutvikling innenfor ulike behandlingsmetoder.Alle søkere må søke elektronisk.ArbeidsoppgaverPoliklinikkens hovedoppgave er spesialiserte undersøkelses- og behandlingstilbud til barn og familier samt utadrettet virksomhet med veiledning og rådgivning til samarbeidspartnere.Arbeidsoppgavene er varierte. Det tverrfaglige samarbeidet vektlegges i basisutredning samt utredning av nevrobiologiske tilstander, observasjon av barn, foreldreveiledning og samarbeid med kommunens ulike instanser.KvalifikasjonerErfaring fra psykisk helsevern, PPT, barnevern er en fordel.Bred erfaring, utredningskompetanse og terapeutisk kompetanse er ønskelig.UtdanningsretningPsykologiUtdanningsnivåHøyskole / UniversitetPersonlige egenskaperPersonlig egnethet vil bli vektlagtVi tilbyrEt godt fagmiljø med mange spesialister og erfarne klinikere.Lønn etter avtaleGode velferdstilbud for ansatte, f.eks hytteutleie, teaterbilletter og mye annetBedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud.Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass.Sentral beliggenhet i landlige omgivelser kort reisevei fra OsloKontaktinformasjonBente Storløkken, Enhetsleder, 63894040 Silja Bjôrgulfsdottir, Seksjonsleder, 63894040ArbeidsstedC.J. Hansensvei 31 / 37 2007 KjellerSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Akershus universitetssykehus HFReferansenr.:4132658625 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 02.10.2019
02.10.2019 Skedsmo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BUP Nedre Romerike, Akershus universitetssykehus

Adresse

Skedsmo