<  
>  

Tweakly

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: Øvrig, Rekruttering / HR / Bemanning

Tweakly er en norsk tech-startup som skal hjelpe ledere å forbedre prestasjonene i sine team. 

Målet vårt er å lansere i januar 2020. Vi skal inn og konkurrere i markedet for medarbeiderundersøkelser. Tweakly skiller seg fra andre aktører i bransjen ved at den ikke bare måler arbeidsmiljøet, men også tar ansvaret for å engasjere medarbeidere i prosessen, foreslå forbedringstiltak, og sørge for at tiltak implementeres på en måte som gir effekt.

Ambisjonen vår er å bli en dominerende aktør på det globale markedet innen 5 år. Frem til da har vi mye morro foran oss!

I dag består Tweakly av Arve Kvalsvik og Ove Kvalsvik, to personer som i tillegg til å jobbe med Tweakly driver egne konsulentvirksomheter innen HR, strategi og innovasjon. 

Skremmende å bli med på noe så tidlig? Kanskje, men kanskje er dette noe som interesserer deg? Å få erfaring med hvordan det er å jobbe i en startup og lære innovasjonsmetodikk. Og i tillegg, å få være med å sette ditt preg på et konsept som sannsynlgivis kommer til å få en del oppmerkesomhet etter lansering.

Vi ser etter flere personer som kan bli en del av teamet. Enten på små prosjekter fremover eller som en del av et lengre løp der du får eierandeler. Kompetansen vi vil trenge fremover er relatert til grafisk design, merkevare, digital markedsføring, utvikling av software, og annet. 

Leser du fortsatt er du sannsynligvis nysgjerrig på startups. Har du i tillegg en dose iboende faenskap som gjør at du strekker deg litt ekstra for å levere noe som er veldig bra hører vi gjerne fra deg!

Fakta om Tweakly
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Hjelmesetvegen 12, 0661 OSLO