Lokalnytt

Kommunikasjon / PR

Lokalnytt ble stiftet 1 mars 2017. (Org.nr 918747613). Foreningens formål er å våre en positiv bidragsyter når det gjelder å få formidle hva som skjer i lokalsamfunnet i Kragerø og Drangedalområdet. (Vestmar) Redaksjonen vil holde til i Kragerø kommune, og vil dekke hendelser som skjer i Vestmar.

Lokalnytt skal være et supplement til lokalavisene, og formidlingen blir gjort via en mobilvennlig plattform. Det vil bli mest fokus på lokal sport, næringsliv og arrangementer, men alle nyheter og ting som skjer i lokalsamfunnet kan dekkes.

Selve formidlingen skal skje via korte nyheter, videosnutter, artikler, bilder og Podcast med fokus på høy kvalitet og godt innhold. Her vil det bli både livesendinger og redigerte opptak.

Hovedvekten skal være på positive vinklinger av det som skjer i lokalsamfunnet. Det vil bli lagt vekt på å få frem grupper og personer som vanligvis ikke kommer frem i media +barn og unge. Man vil bruke frilansere og innleid personale i stor grad for å dekke hendelser.

Les mer
Fakta om Lokalnytt
Hovedkontor
Ytre Strandvei 3, 3770 Kragerø
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Kragerø

Ledige stillinger hos Lokalnytt

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Kragerø

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Lokalnytt

Adresse

Ytre Strandvei 3 3770 Kragerø