<  
>  

ULSTEIN er ein internasjonalt anerkjent leverandør av skipsdesign, skipsbygging og systemløysingar for skip. I 100 år har vi utvikla framtidsretta produkt og tenester for det maritime miljøet, og vår visjon er å skape morgondagens løysingar for berekraftige marine operasjonar. ULSTEIN har aktivitet i fleire land, med hovudkontor i Ulsteinvik på Sunnmøre.

Ulstein Design & Solutions AS utviklar ei rekke ulike skipsdesign og tilbyr komplette utstyrspakkar, engineeringstenester og siteoppfølging for skipsbygging. Selskapet er ein del av forretningsområdet Design & Solutions, som tilbyr design og løysingar for offshore olje og gass, havvind, RoPax og cruise til den internasjonale maritime marknaden.

Fakta om Ulstein Design & Solutions AS, Group
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Ulstein Design & Solutions AS, Group

Vil du vere med å skape framtidas berekraftige skip? ULSTEIN Design & Solutions jobbar kontinuerleg for å innovere, engasjere og avansere.
14.01.2024 Ulstein

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Ulstein Design & Solutions AS, Group

Adresse

Ulstein