<  
>  

BoligPartner AS, avdeling Ski

Om BoligPartner AS, avdeling Ski

BoligPartner er en av Norges største boligbyggere. I 2018 solgte selskapet over 1000 boliger og hytter. BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og fylte 25 år i fjor. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 10 000 boligdrømmer for sine kunder.

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. BoligPartner er den del av BoligPartner Konsern som også har huskjedene Skalahus og Archihus under sin paraply.

BoligPartner er en sertifisert Great Place To Work-bedrift

Ved å søke på stilling hos BoligPartner samtykker du til at vi kan behandle personvernopplysninger om deg. Opplysningene vil kun bli brukt i rekrutteringssammenheng. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger og du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om BoligPartner AS, avdeling Ski

Adresse

Ski