Nordic Spirits AS

Merkevarer / Konsumentprodukter

Nordic Spirits har som mål å ta akevitt til det store utland, gjennom en kombinasjon av et produkt bedre tilpasset internasjonale ganer enn tradisjonell akevitt, og en markedsføringsstrategi relevant for 2019. Vi vil selge skandinaviske verdier og livsstil til resten av verden gjennom vår akevitt, som vil være klar til sommeren 2019. Vi har en produksjonsavtale med et destilleri i Oslo om produksjon av minst 50k liter akevitt årlig over de neste 3 årene. Selskapet består per dags dato av grunnlegger Morten Pharo Halle og produktutvikler Benjamin Lee. Mer om selskapet og vår visjon kan deles ved behov.

 

 

Les mer
Fakta om Nordic Spirits AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Nordic Spirits AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Nordic Spirits AS

Adresse

Waldemar Thranes gate 32b