<  
>  

Medio Utleieservice AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Medio Utleieservice er et bemanningsbyrå innen bygg og anlegg i Hordaland. Vi har flere prosjekter på gang til en hver tid og vi har i dag prosjekter i hele Hordaland.

Medio Utleieservice ble etablert i 2010 med en visjon om å løse en utfordring vi så mange entreprenører og utbyggere i Hordaland slet med: Å få tak i innleid arbeidskraft med riktig kompetanse og sosial profil til byggeprosjekter. Vi har sett gang på gang at faglig kompetanse alene ikke er nok til å få potensialet ut av mennesker. De må også trives i miljøet på byggeplassen. Vi har derfor spesialisert oss på å kombinere faglig kompetanse og erfaring med personkjemi når vi leier ut våre medarbeidere til prosjekter og vi ser at det virker.

Medio er en mellomstor bedrift, og mange av våre ansatte har vært knyttet til bedriften i mange år, dette mener vi er fordi våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi behandler dem deretter.

Fakta om Medio Utleieservice AS
Hovedkontor
Strandvik
Antall ansatte
51-200
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Bergen, Ulvik +4
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Medio Utleieservice AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Bergen, Ulvik, Kvam, Bjørnafjorden, Askøy, Osterøy

Bli kjent med Medio Utleieservice AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Medio Utleieservice AS

Adresse

Strandvikvegen 559 5643 Strandvik