<  
>  

Power IT AS

IT: Hardware / Software, IKT / Telekom, Konsulenttjenester: IT

Power IT AS er lokalisert i Drammen.

Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Våre konsulenter har vært i bransjen i mange år, og vi innehar mye kompetanse innen de fleste områder.

Power IT AS ble etablert som ett personlig firma i 2008, men ble senere omorganisert som ett aksjeselskap med stiftelsesdato i 2013.

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder riktig løsning til en riktig pris. En løsning som passer en kunde, trenger ikke å passe for den neste da behovene kan være helt forskjellige. Vi har både kunnskap og kompetanse til å skreddersy alt fra enkle til meget avanserte nettverks- og serverløsninger.

Power IT sitt hovedsakelige forretningsområde er drift, salg og vedlikehold av nettverk, server, backup, skytjenester (cloud), VPN, sikkerhet, antivirus, arbeidsstasjoner, datatilbehør og programvare for bedrifter.

Vi tilbyr en mengde forskjellige tjenester til våre kunder og stiller gjerne opp om kunden har andre ønsker. Alle tjenestene vil bli tilpasset kunden sine ønsker og behov, og avtalene formes etter dette.

Vi brenner for våre kunder, derfor vil vi alltid gi det lille ekstra som skal til for at våre kunder skal bli fornøyd.

Forretningsidé
Vår forretningsidé er å etablere gode og langsiktige kundeforhold gjennom god service, fornuftige priser og høy kompetanse.

Fakta om Power IT AS
Hovedkontor
Drammen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Drammen

Ledige stillinger hos Power IT AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Drammen

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Power IT AS

Adresse

Øvre Eikervei 177, 3048 Drammen