<  
>  

BPA Humana

Helsesektor / Omsorg

Ansetter personlige assistenter for arbeid i personlig hjem. 

Gutten det jobben for er tenåring, og trenger hjelp til alt av forflytning, personlig hygiene, medisinstell, leksehjelp etc. Han trenger rett og slett "armer og bein" som kan jobbe for han. Han er frisk kognitivt så det er kun musklene som ikke fungerer som de skal. 

Personlig assistent stillingen kan bestå av ALT som hverdagen inneholder. Jeg kan nevne ting vi har brukt assistenter til siste året: Kinoturer, kjøring til kompiser, reiser, spania opphold, husvask, lekselesing, gaming, brettspill, rollespill, leking, lesing, gå turer +++

Det er en veldig givende type jobb for den rette, men det er ikke er jobb for alle! Du må være nøyaktig, ryddig, strukturert, leken, aktiv og engasjert! At man har kjemi med gutten er alfa og omega!

 

 

Fakta om BPA Humana
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos BPA Humana

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om BPA Humana

Adresse

kilengaten 1, 3117 tønsberg