Highjump Event AS

Idrett og Trening

Highjump Event er i dag en eventarrangør med lang og bred erfaring innenfor eventbransjen. I mer enn 15 år har vi skreddersydd mange ulike typer arrangementer, både for bedrifter og privatpersoner. Vi har mye erfaring, kunnskap og kompetanse som kommer til nytte når vi planlegger og gjennomfører arrangementer. Vi tilbyr mange ulike typer fester, teambuildingeventer, julebord, konferanser og bursdagsfester. I tillegg er vi størst i Norge på utdrikningslag og Paintball.

Les mer
Fakta om Highjump Event AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Highjump Event AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Highjump Event AS

Adresse

Stensrudåsveien 5