Norsk barnebokinstitutt

NGO - Ikke-statlige organisasjoner
Norsk barnebokinstitutt, forkortet NBI, er en uavhengig stiftelse oprettet 1979 som skal samle norske barne- og ungdomsbøker og faglitteratur om barnelitteratur og barn og lesing. NBI skal ellers tilrettelegge for forskning og informasjon innen fagfeltet. Organisasjonen finansieres statlig via Kultur- og kirke- departementet. NBI samarbeider med ulike institusjoner om konferanser, seminar og bokutstillinger.
Les mer om Norsk barnebokinstitutt
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Norsk barnebokinstitutt

Norsk barnebokinstitutt skal utvikle landets første masterutdanning i barne- og ungdomslitterær skrivekunst. Professorstillingen er nyopprettet og skal ha et spesielt ansvar for masterutdanningen. Stillingen kan evt deles mellom to personer.Arbeidsoppgaver: Delta i instituttets skrivekunstutdanning med undervisning og veiledning Lede det faglige planarbeidet for masterutdanningen Gjennomføre kunstnerisk utviklingsarbeid Lede kunstneriske forskningsgrupper Ivareta og videreutvikle instituttets skrivekunstneriske utdanningsnettverkDen/de som ansettes skal ha relevant kunstnerisk kompetanse som professor, solid egen erfaring som forfatter av barne- og ungdomslitteratur og erfaring med kunstnerisk utviklingsarbeid. Det er ønskelig at den/de som ansettes har god kjennskap til kulturfeltet og utdanningsfeltet.Søknaden skal inneholde redegjørelse for søkerens motivasjon for stillingen og for om søker ønsker 100% eller 50% stilling, CV med oversikt over relevant kompetanse og kunstnerisk virke, samt et profileringsdokument. Profileringsdokumentet skal utformes slik at det viser hvordan søkeren svarer på de formelle kriteriene for å ansettes som professor.Norsk barnebokinstitutt sørger for kompetansevurdering av de mest aktuelle søkerne.Se full utlysningstekst på https://barnebokinstituttet.no/aktuelt/ledig-stilling-som-professor-i-skrivekunst-ved-norsk-barnebokinstitutt/ Adresse: Observatoriegata 1B,0203 Oslo Web: http://barnebokinstituttet.no
Snarest Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Norsk barnebokinstitutt