Heimdal bo- og aktivitetstilbud, Trondheim kommune

Åpen - kompetent - modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og en av Norges største arbeidsplasser nord for Dovre. Hver dag arbeider om lag 13 000 medarbeidere med å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, utviklende oppvekst- og utdanningsmuligheter, et godt bymiljø og en rekke kultur- og fritidstilbud. Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider nært med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø.

Les mer om Trondheim kommune

Trondheim kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Etter søknadsfristens utløp blir det utarbeidet offentlig søkerliste.
Gyldig politiattest må framlegges i tilsettinger der det er påkrevd.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Heimdal bo- og aktivitetstilbud, Trondheim kommune

Org. nr: 997334639 Stillingsident: 4156733579 Presentasjon av stillingen:Ved Heimdal bo- og aktivitetstilbud er det, med snarlig tiltredelse og frem til og med 31. desember 2020, ledig et vikariat i 100 prosent stilling for helsefagarbeider. Stillingen innebærer arbeid på dagtid ved aktivitetstilbudet.Heimdal bo- og aktivitetstilbud tilbyr heldøgns tjenester med bistand i hjemmet til voksne med funksjonshemminger, utviklingshemming og psykiske lidelser. Vi er i dag organisert i flere avdelinger med heldøgns omsorg. Vi drifter dagtilbud/aktivitetstilbud, vi gir tjenester til hjemmeboende med nærhet til base, samt tilsyn etter skoletid og i ferier for elever i videregående skole.Vi jobber etter Trondheim kommunes verdier: Åpen, Kompetent og Modig.Mer informasjon om jobb i helse i Trondheim kommune finnes på vår hjemmeside og på FacebookArbeidsoppgaverTilrettelegging av aktivitetstilbud for mennesker med ulike bistandsbehovLegge til rette for mestring og trivselDokumentasjon og bruk av aktuelle dataprogramMedvirke til kvalitetssikring av tilbudetKvalifikasjonerOffentlig godkjent helsefagarbeiderUtdanningskravet kan fravikes dersom søker har relevant praksis eller annen relevant utdanningGode norskkunnskaperFørerkort klasse BPersonlige egenskaperMå kunne jobbe selvstendigGode samarbeidsevnerErfaring med utfordrende adferdBidragsyter til et godt arbeidsmiljøMå være fleksibel og kunne arbeide i en hektisk hverdagMå ha gode kommunikasjonsferdigheterGod på relasjonsbyggingHa gode etiske holdningerPositiv og løsningsorientertVi vektlegger personlig egnethetVi tilbyrOpplæring i form av kurspakke; internopplæring, boa-skolen, legemiddelhåndteringskursSpennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljøLønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtalerKontaktinformasjonKristin Hage Warholm, Avdelingsleder, 91672496 Grethe Ellerås, Enhetsleder, 91672760ArbeidsstedØvre Flatåsvei 10 7079 FlatåsenSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Trondheim kommuneReferansenr.:4156733579 Stillingsprosent: 100% Sluttdato: 31.12.2020 Søknadsfrist: 01.12.2019
01.12.2019 Trondheim
Org. nr: 997334639 Stillingsident: 4156698838 Presentasjon av stillingen:Ved Heimdal bo- og aktivitetstilbud er det ledig en fast 100 prosent stilling som miljøterapeut.Stillingen innebærer arbeid på dagtid ved aktivitetstilbudet samt helgestilling i bolig.Heimdal bo- og aktivitetstilbud tilbyr heldøgns tjenester med bistand i hjemmet til voksne med funksjonshemminger, utviklingshemming og psykiske lidelser. Vi er i dag organisert i flere avdelinger med heldøgns omsorg. Vi drifter dagtilbud/aktivitetstilbud, vi gir tjenester til hjemmeboende med nærhet til base, samt tilsyn etter skoletid og i ferier for elever i videregående skole.Vi jobber etter Trondheim kommunes verdier: Åpen, Kompetent og Modig.Mer informasjon om jobb i helse i Trondheim kommune finnes på vår hjemmeside og påFacebookArbeidsoppgaverTilrettelegging av aktivitetstilbud for mennesker med ulike bistandsbehovBistå med daglige gjøremålLegge til rette for mestring og trivselDokumentasjon og bruk av aktuelle dataprogramMedvirke til kvalitetssikring av tilbudetKvalifikasjoner3-årig høyskoleutdanning innenfor helse- og sosialfagGode norskkunnskaperFørerkort klasse BPersonlige egenskaperMå kunne jobbe selvstendigGode samarbeidsevnerErfaring med utfordrende adferdBidragsyter til et godt arbeidsmiljøMå være fleksibel og kunne arbeide i en hektisk hverdagMå ha gode kommunikasjonsferdigheterGod på relasjonsbyggingHa gode etiske holdningerPositiv og løsningsorientertVi vektlegger personlig egnethetVi tilbyrOpplæring i form av kurspakke; internopplæring, boa-skolen, legemiddelhåndteringskursSpennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljøLønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtalerKontaktinformasjonKristin Hage Warholm, Avdelingsleder, 91672496 Grethe Ellerås, Enhetsleder, 91672760ArbeidsstedØstre Rosten 51 7075 TillerSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Trondheim kommuneReferansenr.:4156698838 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 01.12.2019
01.12.2019 Trondheim

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Heimdal bo- og aktivitetstilbud, Trondheim kommune

Adresse

Trondheim