<  
>  

Nidarvoll helsehus, Trondheim kommune

Åpen ¿ kompetent ¿ modig

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og en av Norges største arbeidsplasser nord for Dovre. Hver dag arbeider om lag 13 000 medarbeidere med å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, utviklende oppvekst- og utdanningsmuligheter, et godt bymiljø og en rekke kultur- og fritidstilbud. Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider nært med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø.

Les mer om Trondheim kommune

Trondheim kommune ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Etter søknadsfristens utløp blir det utarbeidet offentlig søkerliste.
Gyldig politiattest må framlegges i tilsettinger der det er påkrevd.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nidarvoll helsehus, Trondheim kommune

Org. nr: 976677544 Stillingsident: 4236925996 Presentasjon av stillingen:Nidarvoll helsehus søker etter helsefagarbeider til en fast 100 prosent stilling, hovedsaklig på natt.Vår dyktige stab med sykepleiere og helsefagarbeidere på natt ønsker deg velkommen på laget. Stillingen vil innebære 65 prosent på natt kombinert med 35 prosent på dag eller aften.Spesifiser i søknaden hvis du kun ønsker 65 prosent på natt.Vi har fokus på teamarbeid og medarbeiderskap. Utvikling av våre tjenester skjer gjennom god dialog. Vi har en representant fra teamet på natt i enhetens arbeidsmiljøgruppe.Nidarvoll helsehus har fire avdelinger og totalt 100 sengeplasser.Mer informasjon om jobb i helse i Trondheim kommune finnes på vår hjemmesideog på FacebookArbeidsoppgaverObservasjon, pleie og behandlingLegemiddelhåndteringOppgaver i samarbeid med sykepleier og helsefagarbeiderKvalifikasjonerHelsefagarbeider med autorisasjonGjerne med erfaring fra jobb ved en større institusjonGode norskkunnskaper både muntlig og skriftligPersonlige egenskaperLiker å jobbe på natt ved en større enhet med ulike typer avdelingerGod til å samarbeideGod arbeidskapasitetEvne til å jobbe systematisk og prioritere oppgaverBidra til et positivt arbeidsmiljøPersonlig egnethet og relevant praksis vektleggesVi tilbyrOpplæring (to vakter på natt og to vakter på dagtid)Dyktige kolleger med mange års erfaring fra arbeid på nattVarierte og faglig utfordrende oppgaverInternundervisning og gode muligheter for faglig utviklingFagdager vår og høstVi bruker fagstigen og mulighetene for å gi funksjonstillegg aktivtLønn etter sentrale avtaler og Trondheim kommunes lokale avtalerKontaktinformasjonHelge Dahlen, Enhetsleder, 95263711ArbeidsstedKlæbuveien 198 7037 TrondheimSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Trondheim kommuneReferansenr.:4236925996 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 04.06.2020
04.06.2020 Trondheim

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nidarvoll helsehus, Trondheim kommune