<  
>  

Avdeling Innherred og Fosen, Region Midt

Mattilsynet skal sikre folk trygg mat. Vi har også ansvar for å sikre friske planter, fisk, dyr. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i en organisasjon med høy kompetanse, og med et godt arbeidsmiljø. Vi er organisert i et sentralt direktorat, med fem underliggende regioner. Disse utfører tilsynet vårt gjennom tilstedeværelse rundt om i landet . Mattilsynet rapporterer til Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Fiskeri- og næringsdepartementet. Les mer her www.mattilsynet.no

Avdeling Innherred og Fosen er lokalisert med hovedkontor på Steinkjer og eget kontorsted i Sørfjorden i Indre Fosen Kommune. Kontoret har for tiden totalt 30 medarbeidere, fordelt på ca 25 årsverk. Kontoret dekker Mattilsynets arbeid i kommunene Steinkjer, Snåsa, Verran, Inderøy, Indre Fosen, Ørland, Bjugn, Åfjord, Roan og Osen. Avdelingen er inndelt i fagteam og har tilsynsansvar med totalforvaltning innen områdene dyrehelse, fiskehelse, dyrevelferd, kjøttkontroll, plantehelse, matproduksjon og omsetning. Vi tilstreber å skape en god og tverrfaglig organisasjon med varierte arbeidsoppgaver. Avdeling Innherred og Fosen er en del av region Midt, som omfatter Trøndelag, Møre og Romsdal.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Avdeling Innherred og Fosen, Region Midt