<  
>  

BearingPoint Norway

Konsulenttjenester: IT, Management consulting

BearingPoint Norge er et lite og energisk konsulenthus. Vi har et spennende og offensivt miljø, hvor mulighetene for å påvirke og forme arbeidsplassen er store. Samtidig har vi tryggheten av å være en del av et stort, internasjonalt selskap.

 

For oss er resultatet det vi jobber for og mot. Vi hjelper våre klienter med å velge de beste løsningene. Vi sørger for at idé og visjon blir virkelighet, og at endringene blir varige. Vår jobb er ikke over ved utarbeidelse av en overordnet rapport; vi er først fornøyde når planene er gjennomført og resultater er oppnådd. Det er dette vi kaller operasjonelt fokus!

 

Av bakgrunn er vi i hovedsak økonomer og ingeniører. Vår tverrfaglige sammensetning gir oss muligheten til å se klientenes utfordringer både fra et forretningsmessig og et teknologisk perspektiv. Dette gjør oss i stand til å finne kreative og riktige løsninger, som er mulige å realisere i praksis.

 

Vi kombinerer faglig tyngde med en kritisk og fritenkende tilnærming. Vi deler en dyrisk stolthet og et brennende ønske om å oppnå resultater. Våre mennesker er ambisiøse og kreative. Vi jobber for hverandre. Vi er seriøse, samtidig som vi er jordnære og enkle å jobbe med.

Antall ansatte

Vi er omlag 80 ansatte i Norge.

Fakta om BearingPoint Norway
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i BearingPoint Norway
Jobbmuligheter i BearingPoint Norway

BearingPoint er i sterk vekst, og er på jakt etter flere medarbeidere. Vi ansetter hvert år nyutdannede siviløkonomer, sivilingeniører og mastergradsstudenter som er kvalitetsbevisste og resultatorienterte og som liker å arbeide i team.

Vi er ute etter de beste studentene, og stiller strenge krav til akademiske resultater samt relevant erfaring.

Vi er i tillegg kontinuerlig interessert i kontakt med dyktige kandidater med erfaring fra ulike bransjer. Hos oss får du jobbe med meget dyktige og ambisiøse medarbeidere, i et inspirerende miljø.

Aktuelle kandidater vil jobbe innenfor ett eller flere av våre fagområder:

  • Strategy & Business Developement
  • Operational Excellence
  • Supply Chain Management
  • Customer Relationship Management
  • IT Strategy
  • Business Intelligence
  • Master Data Management
  • Data warehousing
  • Data modelling.

Søkere med teknisk bakgrunn oppfordres til å spesifisere om de primært ønsker å drive med forretnings-rådgivning, IT-utvikling eller en kombinasjon av disse.

Internship Internship

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller
Internship
1
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (24)
logo
Internship
BearingPoint inviterer hvert år sivilingeniør- og siviløkonomstudenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Deltagelse på Summer Internship er en ypperlig mulighet til å lære om en konsulents hverdag, og til å bli kjent med oss i BearingPoint og vår kultur. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.

Adresse

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo