<  
>  

BearingPoint Norway

Konsulenttjenester: IT, Management consulting

BearingPoint Norge er et lite og energisk konsulenthus. Vi har et spennende og offensivt miljø, hvor mulighetene for å påvirke og forme arbeidsplassen er store. Samtidig har vi tryggheten av å være en del av et stort, internasjonalt selskap.

 

For oss er resultatet det vi jobber for og mot. Vi hjelper våre klienter med å velge de beste løsningene. Vi sørger for at idé og visjon blir virkelighet, og at endringene blir varige. Vår jobb er ikke over ved utarbeidelse av en overordnet rapport; vi er først fornøyde når planene er gjennomført og resultater er oppnådd. Det er dette vi kaller operasjonelt fokus!

 

Av bakgrunn er vi i hovedsak økonomer og ingeniører. Vår tverrfaglige sammensetning gir oss muligheten til å se klientenes utfordringer både fra et forretningsmessig og et teknologisk perspektiv. Dette gjør oss i stand til å finne kreative og riktige løsninger, som er mulige å realisere i praksis.

 

Vi kombinerer faglig tyngde med en kritisk og fritenkende tilnærming. Vi deler en dyrisk stolthet og et brennende ønske om å oppnå resultater. Våre mennesker er ambisiøse og kreative. Vi jobber for hverandre. Vi er seriøse, samtidig som vi er jordnære og enkle å jobbe med.

Antall ansatte

Vi er omlag 80 ansatte i Norge.

Fakta om BearingPoint Norway
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i BearingPoint Norway
Jobbmuligheter i BearingPoint Norway

BearingPoint er i sterk vekst, og er på jakt etter flere medarbeidere. Vi ansetter hvert år nyutdannede siviløkonomer, sivilingeniører og mastergradsstudenter som er kvalitetsbevisste og resultatorienterte og som liker å arbeide i team.

Vi er ute etter de beste studentene, og stiller strenge krav til akademiske resultater samt relevant erfaring.

Vi er i tillegg kontinuerlig interessert i kontakt med dyktige kandidater med erfaring fra ulike bransjer. Hos oss får du jobbe med meget dyktige og ambisiøse medarbeidere, i et inspirerende miljø.

Aktuelle kandidater vil jobbe innenfor ett eller flere av våre fagområder:

  • Strategy & Business Developement
  • Operational Excellence
  • Supply Chain Management
  • Customer Relationship Management
  • IT Strategy
  • Business Intelligence
  • Master Data Management
  • Data warehousing
  • Data modelling.

Søkere med teknisk bakgrunn oppfordres til å spesifisere om de primært ønsker å drive med forretnings-rådgivning, IT-utvikling eller en kombinasjon av disse.

Summer Internship hos BearingPoint Antall internships

Antall internships
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med BearingPoint Norway

Bildegalleri
Jobbmuligheter (24)
logo
Summer Internship hos BearingPoint
Er du nysgjerrig på konsulentbransjen, er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Om Summer InternshipBearingPoint inviterer hvert år studenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo. Deltagelse på Summer Internship er en ypperlig mulighet til å lære om en konsulents hverdag, og til å bli kjent med oss i BearingPoint og vår kultur. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet. Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 3. eller 4. klasse og har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag. Ønsker du å søke, må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon. Hovedoppgaver under oppholdet vil være: • Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.• Jobbe med teknologifokuserte prosjekter.• Samle, strukturere og analysere data.• Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.• Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner. Er du en av de riktige kandidatene kan vi tilby spennende karrieremuligheter, samt muligheten til å lære og utvikle deg i et meget kompetent miljø. Om søknadsprosessenSøknadsprosessen foregår på starten av høstsemesteret, følg med på ditt nærmeste universitet eller høgskole for søknadsfrist.

Adresse

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo