<  
>  

BearingPoint Norway

Management consulting, Konsulenttjenester: IT

BearingPoint Norge er et lite og energisk konsulenthus. Vi har et spennende og offensivt miljø, hvor mulighetene for å påvirke og forme arbeidsplassen er store. Samtidig har vi tryggheten av å være en del av et stort, internasjonalt selskap.

 

For oss er resultatet det vi jobber for og mot. Vi hjelper våre klienter med å velge de beste løsningene. Vi sørger for at idé og visjon blir virkelighet, og at endringene blir varige. Vår jobb er ikke over ved utarbeidelse av en overordnet rapport; vi er først fornøyde når planene er gjennomført og resultater er oppnådd. Det er dette vi kaller operasjonelt fokus!

 

Av bakgrunn er vi i hovedsak økonomer og ingeniører. Vår tverrfaglige sammensetning gir oss muligheten til å se klientenes utfordringer både fra et forretningsmessig og et teknologisk perspektiv. Dette gjør oss i stand til å finne kreative og riktige løsninger, som er mulige å realisere i praksis.

 

Vi kombinerer faglig tyngde med en kritisk og fritenkende tilnærming. Vi deler en dyrisk stolthet og et brennende ønske om å oppnå resultater. Våre mennesker er ambisiøse og kreative. Vi jobber for hverandre. Vi er seriøse, samtidig som vi er jordnære og enkle å jobbe med.

Antall ansatte

Vi er omlag 80 ansatte i Norge.

Fakta om BearingPoint Norway
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship Internship

BearingPoint inviterer hvert år sivilingeniør- og siviløkonomstudenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo.
Internships
1
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Adresse

Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo