Advokatfirmaet Thommessen AS

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Vi er eksperter på alle forretningsjuridiske områder. Vi forstår klientens forretningsvirksomhet og bransje. Sammen finner vi de beste løsningene. Våre råd er tydelige, velfunderte og praktiske.


Advokatfirmaet som skulle bli Thommessen ble etablert i 1856. Det er ikke alle forunt å se historien skrives fra innsiden. Våre klienter har gitt oss den muligheten.


Vi var med da Sam Eyde skapte sitt industriimperium. Vi var med da vannkraften gjorde Norge til en energigigant, og vi var med da eventyret fortsatte på norsk sokkel. Sammen med våre klienter har vi bidratt sterkt til samfunns- og næringsutviklingen i Norge.

I dag har våre klienter plassert oss midt i internasjonaliseringen av næringslivet, utviklingen av rammeverket for den teknologiske revolusjonen og fremveksten av fornybar energi. Vi har fremdeles landets fremste virksomheter som våre klienter. I tillegg har vi stadig flere internasjonale virksomheter på vår klientliste.

Internasjonaliseringen av finansmarkedene og næringslivet påvirker våre klienter. Reguleringen av virksomheter er strengere. Lover og regler er mer komplekse og oppdateres oftere. Våre advokater kjenner gjeldende rett. Vi hjelper våre klienter med å realisere sine kommersielle målsetninger innenfor regelverket. Slik bruker vi vår kompetanse og erfaring til våre klienters fordel.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Advokatfirmaet Thommessen AS

Advokatfirmaet Thommessen søker en dyktig assistent til firmaets transaksjonsavdeling. Du vil jobbe med spennende oppdrag for norske og internasjonale klienter innenfor områdene M&A, finansiering/refinansiering, skatt og tvisteløsning.Vi ser etter en medarbeider med noen års erfaring fra stilling som advokatsekretær eller som assistent innen finanssektoren/professional services. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren, og personlig egnethet vil derfor bli tillagt stor vekt.ArbeidsoppgaverAnsvar for en gruppe advokater i det daglige, samt å bidra inn i prosjektteam ved større arbeidskrevende sakerEtablering av elektroniske datarom, informasjonsinnhenting, opplasting av dokumenter og styring av tilgangsrettigheterArbeid med omfattende avtaleverk, dokumentsamlinger og utarbeidelse av utdrag for rettenLage profesjonelle presentasjoner, herunder vurdering av god og kreativ formidling av budskapetKvalifikasjoner2 - 3 års erfaring som advokatsekretær eller assistent i finanssektoren/professional servicesProaktivitet og gjennomføringsevneGod skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelskErfaren i utarbeidelse av profesjonelle ppt-presentasjonerErfaring med å arbeid i MS Office, elektroniske datarom og Adobe ProPersonlige egenskaperMeget gode samarbeidsevnerEngasjert, kvalitetsbevisst og ansvarsfullFleksibel ved behov for å bidra ut over normal arbeidstidDet tilbysKonkurransedyktige lønnsbetingelser og sosiale goderUtdanning i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodellEt dynamisk arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse i alle leddRepresentative lokaler sentralt i OsloDersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rekrutteringskonsulent Vegar Mørk i ABC Personell på telefon 22 98 93 92 eller e-post vegar@abcpersonell.no Adresse: Haakon VIIs gate 10,0161 Oslo
27.08.2019 Oslo

Trainee Trainee

En trainee-plass i Thommessen er en smakebit på hva som venter deg innenfor våre dører.  Innhold Gjennom fire intensive uker får du et unikt innblikk i hvordan hverdagen din ville vært dersom du var advokatfullmektig hos oss. Som trainee i Thommessen får du: Tilknytning til en avdeling og blir involvert i saker på samme måte som en fullmektig. Hvordan dagene vil se ut avhenger av hvilke prosjekter du er involvert i når du er hos oss. En fadder som veileder deg og sørger for at du får varierte arbeidsoppgaver du lærer av. Fadderen bidrar også til at du trives under oppholdet og sørger for at du er en naturlig del av vårt sosiale miljø. Løpende konstruktive tilbakemeldinger på jobben du gjør.  Invitasjon til våre trainee-middager og andre arrangementer også etter oppholdet hos oss. Hensikten med trainee-ordningen er at du skal bli kjent med oss og vi skal bli kjent med deg. Hvis du får trainee-plass hos oss er det fordi vi tror du kan trives og vokse videre hos oss når du er ferdig med å studere. Mange  som jobber hos oss har gått samme vei før deg. Du finner flere av dem blant våre advokatfullmektiger, advokater og partnere. Alle studenter som har gjennomført minst to år med jusstudier kan søke trainee-stilling hos oss. Gode akademiske resultater er en forutsetning for alle som jobber i Thommessen. I tillegg bør du trives med å utfordre deg selv, og å tenke nytt. Vi tar imot nye søknader og foretar intervjuer fortløpende. Intervjuene foretas ca et halvt år før oppholdet begynner. Din søknad bør derfor sendes i god tid før du ønsker opphold hos oss.
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Oslo, Bergen
Les mer

Rekrutteringskalender

  • AUG 27
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Advokatfirmaet Thommessen AS

Adresse

Haakon VIIs gate 10,
NO-0116 Oslo