<  
>  

Bunnpris

Varehandel / Dagligvare / Butikk

I.K.Lykke AS er en av Trondheims eldste handelsbedrifter, grunnlagt i 1830. Den første tiden ble det handlet med kvern- og møllesteiner fra Selbu. Kvernsteinsfarten gikk med to egne skip, til Sørlandet og til østlandsbyene.

Betalingen var ofte landbruksprodukter, og i 1840-årene åpnet Lykke spesialforretning i 'fetevarer' med smør som hovedartikkel. Dette var visstnok den første i Trondheim. Varene ble først og fremst solgt i Trøndelag, men det var også betydelig utførsel av kolonivarer og flesk til Jämtland. Fra 1860 ble det også eksportert smør til England. Over hundre år etter, i 1981, åpnet vi vår første Bunnprisforretning - på Øya i Trondheim.

Den gang som nå, ble I.K. Lykke ledet av Trond Lykke. Den ene butikken har blitt til en livskraftig butikkjede som har utvidet betraktelig i årenes løp. I dag har vi butikker fra Finnmark til Sørlandet.

Dette gjør oss langt fra til landets største kjede, men vi vokser stadig - og det har vi tenkt å fortsette med!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Bunnpris
Jobbmuligheter i Bunnpris

Se ledige stillinger i Bunnpris. Trykk på linken under:
http://bunnpris.no/stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere