<  
>  

Mobit Jessheim

Mobit Jessheim søker bedrifts selger.
Mobit Jessheim er tidligere Telehuset Jessheim som har holdt til på Jessheim siden 1992 og er en sammenslåing av de tidligere merkevarene Telering, Telehuset, Mobildata og Nordialog, sammen med en rekke andre frittstående selskaper.

Som forhandler i Mobit er vårt mål å gjøre bedrifters hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner til møteroms utstyr og IT driftssystemer. Ikke minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen.
Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Mobit Jessheim

Adresse

Trondheimsveien 64,2050 Jessheim