
Det eksisterer få arbeidsplasser hvor du får mulighet til å komme i kontakt med så mange mennesker - både av gjester og av medarbeidere som i en Egon restaurant. Vi har i dag over 1200 medarbeidere, ca 100 mellomledere, daglig ledere og kjøkkenledere og flere millioner gjester. Dette sammen med våre opplæringsprogrammer og høye interne kvalitetsstandarder gir deg en unik mulighet til å utvikle deg selv som privatperson og medarbeider.
Egon Restauranter har mange spennende stillinger for deg i kjøkken eller servering, både heltid og deltid og kan gi fleksibilitet i arbeidstid dersom det er behov. Med vår ekspansjon i hele landet har vi stor fokus på å gi interne opprykk hos våre medarbeidere. Svært mange ønsker også å bo og jobbe i andre byer i Norge for korte eller lengre perioder, noe som også lar seg gjøre med våre rutiner for intern rekruttering og gode kommunikasjon de ulike restaurantene imellom.
Vi er stolte over å sammenlignet med andre ha lav turnover på våre medarbeidere og ledere, noe som gir god kontinuitet og stabilitet på arbeidsplassen og et godt arbeidsmiljø. For å ytterligere styrke våre leder team velges det hvert år ca 3-5 personer i kjeden som får et individuelt tilpasset trainee program og mere tett oppfølging og veiledning. Det samme skjer for kjøkkenmedarbeidere, hvor det velges 3-5 kokker som får et individuelt tilpasset trainee program. Disse er da med på å konkurrere om leder stillinger. Det kan her nevnes at mange av våre assisterende eller daglige ledere er tidligere kjøkkenledere som har ønsket videreutvikling.
En egon medarbeider må like å jobbe med mennesker, være over snitt sosial og være motivert til å ha det moro på jobb. Den riktige personligheten er viktigere enn bakgrunn, erfaringer og karakterer.
Søk stillinger gjennom vår internettside eller ta kontakt med ansvarlig leder ved den Egon Restaurant der du ønsker å jobbe.
Kanskje vi jobber sammen en dag?
Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim