Egon

(Restaurant / Servering)

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.

Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. 

Bredt utvalg

Dette er vi stolte av, og vi jobber hele tiden for å bli bedre. Vi har årlig ca. 40 tilbud om å etablere nye Egon restauranter i både inn- og utland, men vi velger å takke nei til de fleste da vi ikke ønsker å bli for store. Vårt mål er å ha et bredt utvalg av ulike restaurantkonsepter i nærheten av våre restauranter for å bygge et variert restauranttilbud for kundene.

Du vet hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal gå foran som et forbilde og være en motvekt til det dårlige inntrykket mange har av restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheters kontroll av våre rutiner, generelle drift og regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde våre høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Visjon

"På Egon hører alle hjemme"

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Les mer om Egon
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.12.2017
Arbeidssted :Ålesund
innsikt Mer om oss
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.12.2017
Arbeidssted :Ålesund

Ledige stillinger hos Egon

OM EGON Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim. Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. I 2016 omsatte vi for 1,4 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. I 2015 åpnet vi vår første Egon i Sverige, nærmere bestemt i Stockholm, og vi er i stadig utvikling, så flere planlegges. Vi er stadig i utvikling, og har behov for en dyktige fagperson i vårt kjøkken! Mulighetene for interne opprykk i kjeden er meget gode! Vi i Egon Ålesund er stolte av arbeidsplassen vår! Vi har et godt miljø, og det er trivelig å komme på jobb. Kanskje DU er nettopp den vi er på jakt etter? Deg som kjøkkenleder en torsdag morgen i februar; Klokken runder 08.00. Du har akkurat lest en artikkel om smilefjesordningen som ruller og går i restaurant-Norge. Du trekker på smilebåndet og tenker at dette er knallpositivt! Etter å ha satt i gang teamkokken med å forberede dagens mice en place tar du deg en tur innom kontoret og åpner mailen for å sjekke status her. Det tikker inn en mail fra fra Egons hovedkontor som spør om du har oppdatert Internkontrollpermen, og der har du jo som vanlig ordnet , men det er jo bare gøy! Folk er på hugget og du må bistå. Du er et nøkkelledd, coach, motivator, muskler i bedriften din. Du veileder og styrer kjøkkenet ditt, er den som sitter med løsningen når ingen andre har den. Det er deilig å kjenne at du har en jobb hvor du får utrettet mye. Du påvirker andres arbeidshverdag i en positiv retning. Mailer er besvart og en venneforespørsel fra en gammel skolekamerat fra hotell-og restaurantlinja kommer opp. Du godkjenner selvfølgelig. Det er gøy å følge med på hva andre driver med, og om de er like glad i jobben sin som det du er, og ikke minst opprettholde nettverk. Du er en person som lett knytter kontakt med andre og liker å "stelle deg med folk". Man vet jo aldri, plutselig er din gamle skolekamerat et viktig ledd i neste ansettelsesprosess? Du tar på deg kokkeuniformen og ser deg i speilet for å sjekke at den sitter ordentlig, så går du ut inn på kjøkkenet, smaker litt på den nylagede bbq-sausen for å sjekke at den smaker slik den skal, snakker litt med servitørene og de andre som har kommet på jobb, og ser over at alt er klappet og klart til å ta imot alle de trivelige gjestene dere får hver dag. Du er KLAR, du er FREMOVERLENT, du er i GODT HUMØR og vet at DETTE KAN DU! Du gleder deg til å sette i gang arbeidsdagen! For den aller beste følelsen du vet er når du kan se at restauranten blir en kanonsuksess! Nok dagdrømming. Du er en vinner! Mye av suksessen fremover skal være din fortjeneste. Det er dette du jobber for! Resultatet av hardt arbeid. Stillingen som Kjøkkenleder innebærer hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant. Våre kommende kjøkkenledere får god innføring i konseptet og bedriften gjennom våre opplæringsprogram på 3-6 mnd. Dette følges opp under opplæring av utvalgte erfarne kjøkken ledere som fungerer som "faddere", og av Egons driftsavdeling. Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Videreutvikling av den enkelte kjøkkenleder foregår ved halvårlige nasjonale samlinger/kurs for kjøkken lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet. Arbeidsoppgaver for Egon kjøkkenleder: Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet Personalansvar, rekruttering, ansettelser, opplæring og oppfølging Varebestilling og lagerkontroll Vaktliste kjøkken Kalkyle- og kostnadskontroll Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt Kvalifikasjoner og egenskaper: Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk Yrkesstolthet Liker høyt tempo Erfaring fra á la carte kjøkken God holdning og moral Opptatt av og motivert av gode økonomiske resultater i bedriften Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette. Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson. Søknadsfrist: 01.12.2017Arbeidsgiver: EGON ÅLESUNDSted: ÅlesundBransjer: Restaurant, mat og utelivTiltredelse: Etter avtaleHentet fra: FINNSe annonse. Medium: Finn Adresse: 6002 ÅLESUND
01.12.2017 Ålesund

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim