<  
>  

Egon

Restaurant / Servering

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.

Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. 

Bredt utvalg

Dette er vi stolte av, og vi jobber hele tiden for å bli bedre. Vi har årlig ca. 40 tilbud om å etablere nye Egon restauranter i både inn- og utland, men vi velger å takke nei til de fleste da vi ikke ønsker å bli for store. Vårt mål er å ha et bredt utvalg av ulike restaurantkonsepter i nærheten av våre restauranter for å bygge et variert restauranttilbud for kundene.

Du vet hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal gå foran som et forbilde og være en motvekt til det dårlige inntrykket mange har av restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheters kontroll av våre rutiner, generelle drift og regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde våre høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Visjon

"På Egon hører alle hjemme"

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Fakta om Egon
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Egon
Jobbmuligheter i Egon

Det eksisterer få arbeidsplasser hvor du får mulighet til å komme i kontakt med så mange mennesker - både av gjester og av medarbeidere som i en Egon restaurant. Vi har i dag over 1200 medarbeidere, ca 100 mellomledere, daglig ledere og kjøkkenledere og flere millioner gjester. Dette sammen med våre opplæringsprogrammer og høye interne kvalitetsstandarder gir deg en unik mulighet til å utvikle deg selv som privatperson og medarbeider.

Egon Restauranter har mange spennende stillinger for deg i kjøkken eller servering, både heltid og deltid og kan gi fleksibilitet i arbeidstid dersom det er behov. Med vår ekspansjon i hele landet har vi stor fokus på å gi interne opprykk hos våre medarbeidere. Svært mange ønsker også å bo og jobbe i andre byer i Norge for korte eller lengre perioder, noe som også lar seg gjøre med våre rutiner for intern rekruttering og gode kommunikasjon de ulike restaurantene imellom.

Vi er stolte over å sammenlignet med andre ha lav turnover på våre medarbeidere og ledere, noe som gir god kontinuitet og stabilitet på arbeidsplassen og et godt arbeidsmiljø. For å ytterligere styrke våre leder team velges det hvert år ca 3-5 personer i kjeden som får et individuelt tilpasset trainee program og mere tett oppfølging og veiledning. Det samme skjer for kjøkkenmedarbeidere, hvor det velges 3-5 kokker som får et individuelt tilpasset trainee program. Disse er da med på å konkurrere om leder stillinger. Det kan her nevnes at mange av våre assisterende eller daglige ledere er tidligere kjøkkenledere som har ønsket videreutvikling.

En egon medarbeider må like å jobbe med mennesker, være over snitt sosial og være motivert til å ha det moro på jobb. Den riktige personligheten er viktigere enn bakgrunn, erfaringer og karakterer.

Søk stillinger gjennom vår internettside eller ta kontakt med ansvarlig leder ved den Egon Restaurant der du ønsker å jobbe.

Kanskje vi jobber sammen en dag?

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Bli kjent med Egon
Bli kjent med Egon
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Ansatte forteller
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Møtt lederne
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Bilder

Adresse

Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim