Egon

(Restaurant / Servering)

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.

Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. 

Bredt utvalg

Dette er vi stolte av, og vi jobber hele tiden for å bli bedre. Vi har årlig ca. 40 tilbud om å etablere nye Egon restauranter i både inn- og utland, men vi velger å takke nei til de fleste da vi ikke ønsker å bli for store. Vårt mål er å ha et bredt utvalg av ulike restaurantkonsepter i nærheten av våre restauranter for å bygge et variert restauranttilbud for kundene.

Du vet hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal gå foran som et forbilde og være en motvekt til det dårlige inntrykket mange har av restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheters kontroll av våre rutiner, generelle drift og regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde våre høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Visjon

"På Egon hører alle hjemme"

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Les mer om Egon
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Egon

Det eksisterer få arbeidsplasser hvor du får mulighet til å komme i kontakt med så mange mennesker - både av gjester og av medarbeidere som i en Egon restaurant. Vi har i dag over 1200 medarbeidere, ca 100 mellomledere, daglig ledere og kjøkkenledere og flere millioner gjester. Dette sammen med våre opplæringsprogrammer og høye interne kvalitetsstandarder gir deg en unik mulighet til å utvikle deg selv som privatperson og medarbeider.

Egon Restauranter har mange spennende stillinger for deg i kjøkken eller servering, både heltid og deltid og kan gi fleksibilitet i arbeidstid dersom det er behov. Med vår ekspansjon i hele landet har vi stor fokus på å gi interne opprykk hos våre medarbeidere. Svært mange ønsker også å bo og jobbe i andre byer i Norge for korte eller lengre perioder, noe som også lar seg gjøre med våre rutiner for intern rekruttering og gode kommunikasjon de ulike restaurantene imellom.

Vi er stolte over å sammenlignet med andre ha lav turnover på våre medarbeidere og ledere, noe som gir god kontinuitet og stabilitet på arbeidsplassen og et godt arbeidsmiljø. For å ytterligere styrke våre leder team velges det hvert år ca 3-5 personer i kjeden som får et individuelt tilpasset trainee program og mere tett oppfølging og veiledning. Det samme skjer for kjøkkenmedarbeidere, hvor det velges 3-5 kokker som får et individuelt tilpasset trainee program. Disse er da med på å konkurrere om leder stillinger. Det kan her nevnes at mange av våre assisterende eller daglige ledere er tidligere kjøkkenledere som har ønsket videreutvikling.

En egon medarbeider må like å jobbe med mennesker, være over snitt sosial og være motivert til å ha det moro på jobb. Den riktige personligheten er viktigere enn bakgrunn, erfaringer og karakterer.

Søk stillinger gjennom vår internettside eller ta kontakt med ansvarlig leder ved den Egon Restaurant der du ønsker å jobbe.

Kanskje vi jobber sammen en dag?

Les mer om jobbmuligheter i Egon

Ledige stillinger hos Egon

Stillingene som Kjøkkenmedarbeidere/Kokker innebærer å jobbe for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant, samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse a la carte ihht Egons meny, og gjennomføring av bedriftens Haccp/IK mat rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.Kvalifikasjoner og egenskaper-Ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk-Stå på vilje-Har yrkesstolthet-Du liker høyt tempo-Erfaring fra kjøkken-God holdning og moral-Kandidaten må beherske norsk som språk.Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette. Det tilstrebes og gi den enkelte medarbeider fleksibilitet på når man ønsker å jobbe dersom man ønsker deltidsstilling. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter Kjøkkenleder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.Søk stillingKontaktAre Abrahamsen, tlf. 404 50 199 - harstad@egon.no Adresse: 9405 HARSTAD
31.07.2017 Harstad
Stillingene som Restaurantmedarbeidere innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging og gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for serveringen for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:-Du er minimum fylte 20 år.-Du er utadvent, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre.-Du ønsker å bli stilt krav til og liker å kreve av deg selv for å lære.-Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe.-Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon.-Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av.-Du er strukturert og pålitelig.-Du behersker godt norsk som språk.Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.Det tilstrebes at alt personale i serveringen får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.KontaktMartine Unstad, tlf. 476 84 473 - harstad@egon.noSøk på stillingen Adresse: 9405 HARSTAD
31.07.2017 Harstad

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim