Egon

(Restaurant / Servering)

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.

Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. 

Bredt utvalg

Dette er vi stolte av, og vi jobber hele tiden for å bli bedre. Vi har årlig ca. 40 tilbud om å etablere nye Egon restauranter i både inn- og utland, men vi velger å takke nei til de fleste da vi ikke ønsker å bli for store. Vårt mål er å ha et bredt utvalg av ulike restaurantkonsepter i nærheten av våre restauranter for å bygge et variert restauranttilbud for kundene.

Du vet hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 20 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er også stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal gå foran som et forbilde og være en motvekt til det dårlige inntrykket mange har av restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheters kontroll av våre rutiner, generelle drift og regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde våre høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Visjon

"På Egon hører alle hjemme"

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Les mer om Egon
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.03.2018
Arbeidssted :Molde
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.03.2018
Arbeidssted :Molde

Ledige stillinger hos Egon

Stillingen som Restaurantmedarbeider innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging og gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for serveringen for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:- Du er minimum fylte 20 år.- Du er utadvent, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre.- Du ønsker å bli stilt krav til og liker å kreve av deg selv for å lære.- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe.- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon.- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av.- Du er strukturert og pålitelig.- Du behersker godt norsk som språk.Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.Det tilstrebes at alt personale i serveringen får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat. Egon Molde er Moldes desidert største restaurant med den beste servicen og den største omsetningen. Vi omsetter for 32 millioner kroner pr år og trenger flere ledertalenter til å bidra i driften for å fortsette den gode utviklingen. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen under vil vi veldig gjerne høre fra deg, du vil komme inn i et godt team med veldig godt arbeidsmiljø, og en bedrift i positiv utvikling.Stillingen som Restaurantmedarbeider innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging og gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for serveringen for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger: - Du er minimum fylte 20 år.- Du er utadvent, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre.- Du ønsker å bli stilt krav til og liker å kreve av deg selv for å lære.- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe.- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon.- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av.- Du er strukturert og pålitelig.- Du behersker godt norsk som språk. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.Det tilstrebes at alt personale i serveringen får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.KontaktGro Haukebø93055068 ¿ molde@egon.noSØK PÅ STILLINGENklikk her for elektronisk søknad Adresse: 6413 MOLDE
01.03.2018 Molde

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse

Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim