BGA Fotosenter

Varehandel / Dagligvare / Butikk

BGA Videoproduktion AB er grunnlagt i 1993 i Sverige, og er i dag en moderne fotobutikk i andre generasjon. Vi er markedsledende i overføring av video og smalfilm til digitalt format. I vår nettbutikk finnes Norges største utvalg av fotorammer og album, og i vårt rammeverksted produserer vi målbestilte rammer og passepartouter. Vi fremkaller også analog film og utfører andre fotorelaterte tjenester.

Les mer
Fakta om BGA Fotosenter
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos BGA Fotosenter

Er du vår nye butikkmedarbeider? Vi ser etter en positiv person og en god selger til en 50% stilling. Denne personen skal være tilgjengelig på dagtid innenfor våre åpningstider, og skal kunne eventuelt jobbe mer enn stillingsprosent ved ytterligere behov. Hva forventer vi av deg? Du er ikke redd for å snakke med fremmede i telefonen på hverken norsk eller engelsk Har gode kunnskaper om foto og eventuelt video Kunnskap om photoshop og videoredigeringsprogrammer Og du har personlige egenskaper som gjør deg til en naturlig selger Etter 3 måneder skal du: Du har nå kunnskap om produktene våre, og vanlige problemstillinger i daglig drift Du har blitt kjent med menneskene og rutinene i avdelingen, og anses som en pålitelig person Og du er klar for alle typer kunder Hva vi driver med:BGA Fotobutikk NUF er en svensk kjede innenfor det meste av foto og video. BGA Fotobutikk i Oslo er den første norske butikken innenfor kjeden. Firmaet satser på overføring av gamle video- og bilde-formater. BGA Fotobutikk er størst i norden innenfor rammer og tilbehør som passepartouter. Sjekk ut våre hjemmesider bgafotobutikk.no og bgaminner.no for mer informasjon om vår kjede. Innramming Print Digitalisering av eldre video/bildeformater Kundeservice Send oss en søknad om deg selv og din erfaring, og legg ved CV. Du kan levere inn i butikk eller her på Karrierestart.  
Haster! Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Butikkansvarlig

Fakta om BGA Fotosenter

Adresse

Vogts Gate 64