UH-tjeneste, Narvik kommune

Narvik - et samfunn i utvikling

Narvik er et naturlig knutepunkt i hjertet av Nord-Norge med kort avstand til Lofoten, Tromsø, Harstad og Kiruna i Nord-Sverige. Harstad/Narvik lufthavn Evenes ligger 45 minutters kjøring fra Narvik sentrum. Vi er en region med vekstambisjoner og har mye utviklingsorientert aktivitet, her i blant en styrking av regionen ved forestående kommunesammenslåing. De fleste av kommunens 18.700 innbyggere bor i nærheten av den kompakte bykjerne, som har alle tilbud som en moderne familie forventer av sitt bysenter. I tillegg har vi et mangfold av fritidstilbud og mulighet for unike naturopplevelser rett utenfor dørstokken. Narvik er norsk søkerby for alpin VM 2027 og vi forbereder oss derfor til at Nord-Norge i denne sammenheng kommer i verdens søkelys. I strategisk næringsplan er satsingsområdene transport og logistikk, forsvaret, reiseliv, blå næringer og fornybar energi. Et tett samarbeid mellom kommunen og UIT, Norges arktiske universitet, universitetssykehuset i Nord-Norge og øvrig næringsliv er sentralt for fortsatt å bygge det samfunn vi er en del av.

Med mer enn 1400 årsverk er Narvik kommune regionens største arbeidsgiver og vi satser hardt på å levere gode tjenester til våre innbyggere hver dag. Narvik benevnes ofte som teknologihovedstaden i Nord-Norge og kommunen bidrar til dette med sin satsing på digitalisering av innbyggertjenester og intern effektivisering. Vi er utviklingsorientert og legger tilrette for etableringer og nyskaping. Digitale verktøy og løsninger er i stor grad tatt i bruk for å bidra til at våre tjenester leveres i henhold til innbyggernes og næringslivets høye forventninger.

Narvik kommune - nytenkende, raus, stolt

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om UH-tjeneste, Narvik kommune