<  
>  

Briskebyen montessori Int. barnehage

Utdanning / undervisning

Briskebyen montessori International er en privat barnehage i Hamar som drives etter montessoriretningens pedagogiske prinsipper kombinert med andre tradisjonelle temaer og aktiviteter gjennom året. Vi har sansemotorikk og fysisk aktivitet som et hovedsatsingsområde. Vi er også så heldig å ha eget svømmebasseng i barnehagen vår. 

Barnehagen har barn i alderen 0-6 år, og personal tilsatt etter den nye pedagog - og bemanningsnormen, fordelt på avdelinger og i grupper.

Vi er en internasjonal barnehage med barn og ansatte fra mange land og flere verdensdeler. Vi har temaer om barnas og personalets land gjennom året slik at alle barna lærer om hverandres land og kultur. Barnehagen startet opp i 1995. Les mer om oss på: www.briskebyen.barnehage.no

 

Les mer
Fakta om Briskebyen montessori Int. barnehage
Hovedkontor
Hamar
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Briskebyen montessori Int. barnehage

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Hamar

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Briskebyen montessori Int. barnehage

Adresse

Stangevegen 52
2317 Hamar