Norsk revmatikerforbund

Non-profit -/ interesseorg.
Norsk Revmatikerforbund (NRF) er Norges største interesseorganisasjon for funksjonshemmede i Norge med over 40.000 medlemmer. Organisasjonen ble stiftet 15. mars 1951.Revmatisme rammer ca. 300.000 nordmenn i året og cirka 150 barn får en revmatisk diagnose hvert år. Blant NRFs viktigste arbeidsfelt er forskning, informasjon, diagnostikk, barne- og ungdomsarbeid, kurs og behandling/trening.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norsk revmatikerforbund

Vi søker en erfaren og engasjert regnskapskonsulent med god tallforståelse, og som evner å holde god oversikt over mye informasjon.Du må like spennvidde i arbeidsoppgavene -- alt fra punching og scanning av bilag til selvstendige prosjekter innen fagområdet. Selvstendighet er viktig da du skal ha en nøkkelrolle ved å føre regnskapene for flere av våre fylkeslag. Du må derfor ha erfaring med å utvikle/dokumentere nye rutiner, og bidra til kontinuerlig forbedring av de administrative funksjonene.Stillingen inngår i Administrasjonsavdelingen og rapporterer til Økonomi- og administrasjonssjef. Vi er en liten avdeling som jobber sammen for å bidra til en effektiv administrasjon for å styrke vår organisasjon som helhet.Oppgaver og ansvar i stillingen:· Regnskapsføring A til Å· Scanning, bilagsføring, diverse avstemming· Kontrollrutiner som remittering· Utfakturering· Oppfølging av kunde-/leverandørreskontro· Være en rådgiver og pådriver innen fagområdet for fylkeslag og lokalforeninger· Andre oppgaver etter behov i avdelingen og i organisasjonenKvalifikasjoner:· Relevant økonomisk utdanning, men lang relevant erfaring kan erstatte utdanningskravet· Erfaring fra tilsvarende regnskapsarbeid· Kjennskap til Visma Business/Visma Dokumentsenter vektlegges· Gode ferdigheter i Excel· Generelt gode IT-ferdigheterPersonlige egenskaper:· Strukturert og nøyaktig· Selvstendig og effektiv i oppgaveutførelse· Initiativrik· Samarbeidsorientert og serviceinnstiltFor å trives i jobben bør du like og evne å skape gode relasjoner med tillitsvalgte/frivillige i ulike organisasjonsledd. Du må være en god pådriver, rådgiver og pedagog for å bidra med å bygge gode rutiner innen fagområdet i alle ledd i organisasjonen. Adresse: Professor Dahls gate 32,0260 Oslo
26.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 26
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere