<  
>  

Atlas Professionals

Atlas Professionals er et ledende, internasjonalt rekrutteringsselskap. Siden 1982 har Atlas spilt en stor rolle innen rekruttering av personell til olje & gass, marine og maritime næringer over hele verden.

Hvis kvalitet og pålitelighet er viktige faktorer for din bedrift så er Atlas Professionals den partneren du trenger for å levere høyt kvalifisert personell. Vi skreddersyr omfattende HR pakker som lar deg fokusere på prosjektet uten noen bekymringer for arbeidskraft.

Gjennom årene har Atlas Professionals vokst til å bli en pålitelig HR leverandør innenfor olje & gass, marine og maritime næringer, med et mål om å gjøre komplekse personalutfordringer om til sikre løsninger.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Atlas Professionals

Our client is looking for a SAP Maintenance planner scheduler. The job is based in Norway. Do you have the
27.07.2021 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • JUL 27
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Atlas Professionals

Adresse

Jåttåvågveien 7,4066 Stavanger