Ringerike Kiropraktiske Senter

Helse / Kroppspleie / Velvære

Ringerike Kiropraktiske Senter i Hønefoss ble startet opp i august 2014. Klinikken har topp moderne digitalt røntgenutstyr. Per i dag er vi to kiropraktorer og en massør som jobber sammen.

Ringerike Kiropraktiske Senter holder til i flotte næringslokaler med 2000+ arbeidsplasser med blant annet Ringerike Medisinske Senter, Ringerike sykehuset, Kartverket, Økonomihuset, Viken skog, Jula, Rusta, Biltema, Power, Sats og i tillegg en barnehage. 

Det er 45 min kjøretid fra Gardermoen, Drammen og Oslo. Enkel adkomst rett fra E16. Kort vei til bussforbindelse.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Hønefoss
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Ringerike Kiropraktiske Senter

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Ringerike

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Ringerike Kiropraktiske Senter

Adresse

Kartverksveien 7, 3511 Hønefoss