Ringerike Kiropraktiske Senter

Helse / Kroppspleie / Velvære

Ringerike Kiropraktiske Senter i Hønefoss ble startet opp i august 2014. Klinikken har topp moderne digitalt røntgenutstyr. Per i dag er vi to kiropraktorer og en massør som jobber sammen.

Ringerike Kiropraktiske Senter holder til i flotte næringslokaler med 2000+ arbeidsplasser med blant annet Ringerike Medisinske Senter, Ringerike sykehuset, Kartverket, Økonomihuset, Viken skog, Jula, Rusta, Biltema, Power, Sats og i tillegg en barnehage. 

Det er 45 min kjøretid fra Gardermoen, Drammen og Oslo. Enkel adkomst rett fra E16. Kort vei til bussforbindelse.

Les mer
Fakta om Ringerike Kiropraktiske Senter
Hovedkontor
Hønefoss
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Ringerike Kiropraktiske Senter

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Ringerike

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Ringerike Kiropraktiske Senter

Adresse

Kartverksveien 7, 3511 Hønefoss