<  
>  

Åfjord kommunes visjon er Glød, Glede og Utvikling. Vi har lyktes med å skape et kompakt og estetisk kommunesenter på Årnes, med urbane kvaliteter og gode servicetilbud. Kommunens kystsentrum Stokksund er i vekst, og vekker internasjonal interesse i reiselivssammenheng. Kommunen har mye flott og ikke minst variert natur. Vi er om lag 3 300 innbyggere som bor midt i Fosen, cirka åtte mil fra Trondheim. Vi har et levende kulturliv, videregående skole, full barnehagedekning, blant landets laveste sykefravær og innbyggere som <>. Kommunen står også i sentrum for Europas største landbaserte vindkraftprosjekt. Med et sterkt og engasjert næringsliv innen handel, landbruk, havbruk, reiseliv, bygg og anlegg er kommunen godt rustet for fremtidig vekst.

Les mer på www.afjord.kommune.no

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Åset skole, Åfjord kommune