<  
>  

Fossum IT er en gründerbedrift som ble etablert i 2005. Vi har utviklet flere skreddersydde skybaserte løsninger. I dag drifter vi datasystemer for fly operasjoner for flere helikopterselskapene i Norge, mange ressursplanleggingssystemer for diverse bedrifter samt avanserte nettsider for mange forskjellige organisasjoner. 

Fakta om Fossum IT
Hovedkontor
Sandnes
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Sandnes
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Fossum IT

ProgrammererHar du en ide, men trenger hjelp til å utvikle denne? Vi kan hjelpe deg.Fossum IT er en gründerbedrift som har
Fortløpende Sandnes
Jobbmuligheter i Fossum IT
Jobbmuligheter i Fossum IT

Vi har behov for i hovedsak front-end programmerere med kunnskap innen generell HTML5/CSS, JS (jQuery), Java eller et eller annet programmeringsspråk som gjør deg i stand til å forstå og lære deg andre språk. Samt et godt hode for å forstå sammenhenger/prosesser - sette deg inn i kundebehov og det å lage ting som er enkle å bruke for kunden.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er villig til å ta inn nyutdannede! Vi kan sikkert lære mye av hverandre, det er ikke slik at det som var hypen for 20 år siden fortsatt er it (finnes fortsatt Turbo Pascal?)! Men vi tror internett er kommet for å bli.

Bli kjent med Fossum IT

Hos oss får du
Frihet under ansvar
Gratis kaffe :-)
Interessante kodeoppgaver
Mulighet for kursing og selvutvikling
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Programmerer
Prosjektleder

Fakta om Fossum IT

Adresse

Havnegata 5B
4306 Sandnes