<  
>  

Intendia Group Norge

Intendia er et ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge og omfatter tolv sterke og selvstendige merkevarer. Hvert år blir over 40 000 elever utdannet og utviklet hos oss. Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap er virksomheten også representert på mange ulike steder rundt om i verden, f.eks. i USA, Australia, Tanzania og Etiopia, i tillegg til en rekke europeiske land.

Fokuset vårt ligger alltid på å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte. Vi gir studentene og deltakerne våre muligheten til å bygge på tidligere erfaringer og styrke deres ferdigheter slik at nye muligheter åpnes ? det kan være en ny jobb, en karriereendring eller å tre inn i arbeidsmarkedet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Intendia Group Norge

Adresse

Øvre Vollgate 9,0158 Oslo