<  
>  

Kultur og idrett, Tromsø kommune

Tromsø kommune er Nord-Norges største kommune med 75 000 innbyggere. Den ligger i naturskjønne omgivelser og har en strategisk plass i nordområdene. Byen har universitet, universitetssykehus, godt flyrutetilbud, fantastisk natur og et yrende kultur- og idrettsliv. Kommunen har omtrent 7 000 medarbeidere, fordelt på 86 enheter og tjenester. Kultur og idrett gir sammen med Kulturskolen, Kulturhuset og Biblioteket et bredt kultur- og idrettstilbud til befolkningen i Tromsø kommune. Kultur- og idrettsenheten driver fritidsklubber og bydelshus, Alfheim aktivitetshus, ungdomshuset Tvibit, Kompetansesenteret for rock, Rådstua teaterhus, Kulta, Gáisi Giellaguovddáš/språksenter, Den kulturelle skolesekken, Den kulturelle spaserstokken, idretts- og svømmehaller, Ishallen, Tromsdalen kunstisbane og Uteleiesentralen. Enheten har også ansvar for stedsnavn og flere tilskuddsordninger.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kultur og idrett, Tromsø kommune