<  
>  

REGISTO REGNSKAP AS

Regnskap

Registo Regnskap AS ble etablert i 2018. Vi har hatt høy vekst i 2018 og trenden fortsetter i2019. Vi driver rådgiving innenfor økonomi styring, skatt og avgift, samt utfører alle økonomitjenester for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har 4 ansatte fordelt på hovedkontoret og avdelingskontor.

Vi tilbyr ulike skybaserte økonomiløsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter. Vår kundemasse er variert og alle våre ansatte får bred erfaring fra ulike bransjer.

Vår oppgave er å gi våre kunder det beste grunnlaget for økonomisk styring og utvikling. Det gjør vi gjennom tjenester av høy kvalitet innen regnskap og rådgivning, med gode og fremtidsrettede tekniske løsninger. Vi er utviklingsorientert hva angår teknologiske verktøy, og vi etterstreber å tilpasse oss etter utviklingen i bransjen

Les mer
Fakta om REGISTO REGNSKAP AS
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos REGISTO REGNSKAP AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Dagligleder

Fakta om REGISTO REGNSKAP AS

Adresse

Grensesvingen 9