<  
>  

Registo Regnskap AS ble etablert i 2018. Vi har hatt høy vekst i 2018 og trenden fortsetter i2019. Vi driver rådgiving innenfor økonomi styring, skatt og avgift, samt utfører alle økonomitjenester for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har 4 ansatte fordelt på hovedkontoret og avdelingskontor.

Vi tilbyr ulike skybaserte økonomiløsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter. Vår kundemasse er variert og alle våre ansatte får bred erfaring fra ulike bransjer.

Vår oppgave er å gi våre kunder det beste grunnlaget for økonomisk styring og utvikling. Det gjør vi gjennom tjenester av høy kvalitet innen regnskap og rådgivning, med gode og fremtidsrettede tekniske løsninger. Vi er utviklingsorientert hva angår teknologiske verktøy, og vi etterstreber å tilpasse oss etter utviklingen i bransjen

Fakta om REGISTO REGNSKAP AS
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
1-10
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos REGISTO REGNSKAP AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Dagligleder
Jobbmuligheter (2)

Fakta om REGISTO REGNSKAP AS

Adresse

Grensesvingen 9