Redux Enterprise AS

IT: Hardware / Software, Kommunikasjon / PR

Redux tilbyr alle essensielle nett- og forretningsverktøy på en plattform for små og mellomstore bedrifter. Med Redux kan du administrere og ta virksomheten din til nye høyder samtidig som du sparer tid og penger. Ingen kompetanse we nødvendig.

Les mer
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Vestfold, Oslo +2

Ledige stillinger hos Redux Enterprise AS

Vi ser etter en selvgående deltids selger som kan selge våre produkter; Nettsidebygger, nettbutikk, arrangement app og andre IT-løsninger til varme og kalde kundeprosekter. Du kommer til å jobbe direkte med daglig leder i Redux Enterprise for å ta bedriften til nye høyder. Vår research indikerer at små bedrifter aktivt bygger sine virksomheter på nettet, noe som ofte krever betydelig med tid når det kommer til å designe, utvikle og administrere deres tilværelse på nett. Dette kommer ofte av at ikke alle bedriftseiere har de nødvendige ferdighetene til å ta hånd om dette. Dette betyr at mye tid og energi blir brukt på oppgaver som ikke direkte fører til inntekt eller vekst i selskapet Vi får også høre at mange bedriftseiere rett og slett ikke liker å drive med disse oppgavene Enkelheten ved Redux sine systemer lar bedriftseiere bruke sin dyrebare tid på det som faktisk skaper vekst og inntekter. Dette gjør at du kan fortsette å bygge virksomheten din på en lønnsom, bærekraftig og hyggelig måte. Overlat de kjedelige, tekniske oppgavene til oss. Ansvarsområder Lokaliser potensielle kunder Følge opp kundeprosepekter Vise frem fra Redux tilbyr Utfordringer Full salgssyklus Møte månedlige mål Norsk terretorie Må ha Flytende i Norsk og Engelsk Salgs Erfaring Kunnskap om MS office verktøyene Dine daglige oppgaver Opptre som en ekspert for å selge tjenestene Redux tilbyr basert på kundens behov og ønsker. Finn, undersøk og forhandle tjenester med B2B-kunder. Demonstrere tjenestene Redux tilbyr. Avtale salgsmøter med potensielle kunder. Generere nye kundeprospekter ved p snakke med kunder og andre prospekter Følg opp med klienter for å sikre at de er fornøyd med tjenestene. Forstå hvordan tjenestene Redux tilbyr kan appellere til potensielle kunder basert på miljø og nåværende trender. Demonstrer avanserte salgskunnskap. Alltid se etter nye måter å gjøre tjenestene attraktive for kundene. Hva vi kan tilby Erfaring innen salg, markedsføring og forretningsutvikling Tilgang til et stort nettverk av investorer og mentorer En unike muligheten til å få erfaring i et lovende selskap Sosialt Sosiale sammenkomster og spill: Heng med dine kolleger på ukentlig frokost og "after work drink" Fleksibilitet Fleksibel arbeidstid og ferie: Morgenperson eller nattugle, denne jobben er for deg Bli en partner Tilbud om aksjer er en mulighet hos oss God lokasjon Nærheten av offentlig transport: Vi er lokalisert i sentrum, noe som gir lett tilgang fra hele Oslo Kaffe og te Kaffe og te er helt gratis!
Fortløpende Vestfold, Oslo, Akershus, Østfold
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Redux Enterprise AS

Adresse

Oslo