Avd. for sykehjemstjenester, Skedsmo kommune

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Avd. for sykehjemstjenester, Skedsmo kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4127468358 Presentasjon av stillingen:Beskrivelse av arbeidsstedÅråsveien bo- og omsorgssenter er et sykehjem for mennesker med demens. Fra 01.01.2020 vil dette være ett av 8 sykehjem i nye Lillestrøm kommune. Sykehjemmet er lokalisert på Kjeller, rett i utkanten av Lillestrøm sentrum. Åråsveien bo- og omsorgssenter har f.t. 40 langtidsplasser og 4 korttidsplasser fordelt på 3 etasjer og 6 små boenheter. I tillegg har sykehjemmet et aktivitetssenter med plass til 7 brukere.Vi jobber i team bestående av fagutviklingssykepleiere, sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere med miljørettede tiltak i forhold til demens.ArbeidsoppgaverSykefaglige oppgaver knyttet opp til omsorg av våre pasienter, dette innebærer blant annet: planlegging, gjennomføring og evaluering av alle sykepleiefaglige og miljøterapeutiske tiltak. Nattsykepleier er stasjonert på en avdeling med 16 plasser, og har det sykepleiefaglige ansvaret for hele institusjonen på natt, i nært samarbeid med 3 helsefagarbeidere. Turnusen består av nattevakter med arbeid hver fjerde helg (natt til lørdag, natt til søndag og natt til mandag). NB: det kan være mulig å jobbe annenhver helg, da vil størrelsen på denne stillingen øke til 57,8 %. Det er gode muligheter til å få økt sin stilling på ett senere tidspunkt. Vi er også interessert å komme i kontakt med sykepleiere og tredje års sykepleierstudenter som kan tenke seg å jobbe nattevakter hver fjerde helg.KvalifikasjonerAutorisert sykepleier i NorgeInteresse for arbeid med mennesker med demensBidra til fagutvikling i avdelingenVeiledning av andre yrkesgrupperGode datakunnskaperGode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig (Bergenstest eller nivå B2)Tilfredsstillende politiattest må fremlegges ved ansettelsePersonlige egenskaperRelasjonsbygger som opprettholder et godt arbeidsmiljøAnsvarsbevisstGode samarbeidsevner, kunne arbeide selvstendig og i teamEr fleksibel, kreativ og løsningsfokusertGode kommunikasjonsevnerFaglig engasjert og opptatt av kunnskapsbasert praksisPersonlig egnethet vektleggesVi tilbyrEt levende fagmiljø med muligheter for faglig og personlig utviklingTrivelige arbeidskollegaer og et godt arbeidsmiljøSpennende og utfordrende arbeidMuligheter for ekstravakter på dag, kveld og nattÅrlige kompetanseuker og muligheter til å delta på kurs, seminarer, prosjekter o.l.God pensjons- og forsikringsordningBedriftshelsetjenesteAktivt bedriftsidrettslagKontaktinformasjonRobert Bergheim, Avdelingsleder, 95080883ArbeidsstedÅråsveien 16 b 2007 KjellerSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Skedsmo kommuneReferansenr.:4127468358 Stillingsprosent: 35,62% Søknadsfrist: 06.10.2019
06.10.2019 Skedsmo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Avd. for sykehjemstjenester, Skedsmo kommune