JKS Norge, avd. Oslo

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos JKS Norge, avd. Oslo

På grunn av økende oppdragsmengde både innenfor lengre vikariater søker JKS Norge kandidater til lagerarbeid. I de aller fleste tilfeller vil det å kjøre truck være en stor del av hverdagen, i tillegg til plukking og pakking, samt annet forefallende lagerarbeid. Videre må du trives med en aktiv og hektisk arbeidshverdag og arbeidet kan til tider være fysisk anstrengende.Vi ser frem til å motta akkurat din søknad så raskt som mulig!Arbeidsoppgaver:Truckkjøring T1-T4Plukk og pakkBæring av tunge varerForefallende lagerarbeidKvalifikasjoner/profil:Trucksertifikat og erfaring med truckkjøring T1-T4Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftligHar høy arbeidsmoral og gode holdningerEr i god fysisk form og trives med å ta i et takEr strukturert og nøyaktig i ditt arbeidHar høy stressterskel og har arbeidserfaring fra lagerDu kan jobbe selvstendig og i teamVi tilbyr:Mulighet til å bli en del av et selskap i vekstOpplæring og oppfølging av erfarne medarbeidereHyggelige arbeidsmiljø og et inkluderende teamHøres dette ut som noe for deg? Send inn din søknad via <<SØK>> knappen i dag og registrer deg som søker. Merk spesielt at det er viktig at det blir registrert en full profil med relevante vedlegg som cv, attester, vitnemål eller liknende.Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende. Søknader og spørsmål henvises til JKS Norge AS Adresse: Grenseveien 107B,0663 Oslo
29.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 29
    2019
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om JKS Norge, avd. Oslo

Adresse

Grenseveien 107 B,0663 Oslo