<  
>  

Ricardofoto.no

Reklame
Hvem er vi? ​ Med over 20 års erfaring innen foto og film har vi nå bygd oss en bredere plattform.  Vi har en nå en egen avdeling for design av alle typer elementer til både trykte og digitale flater. Vi bygger vårt arbeid på kjerneverdier som trygghet, kvalitet og kompetanse.  Våre kunder kan derfor være trygge på  at det vi leverer svarer til forventningene. ​ Vi har gjennom årene bygget en solid kompetanse innen fotografering, reklamefilm produksjon, design og digitale flater som websider og sosiale medier.  Dette gjør oss til en totalleverandør av visuelle og grafiske tjenester, håndtering av sosiale medier og internett, profilutvikling og markedsstrategier.  I dagens bedriftsmarked er det ofte en tøff konkurranse, og synlighet sammen med en klar profil er uvurderlig. Vi følger tett med på trender og utvikling for å ivareta kundenes behov for tilstedeværelse og tydelighet. Dette gjenspeiles i det vi til enhver tid leverer, og vår oppgave er å gjøre Deres bedrift enda mer synlig og tilstede i det markedet  Dere opererer. Ricardofoto er stolte av å jobbe i et håndverksyrke hvor vi kan dyrke våre kjerneverdier, og hvor vi kan nyttiggjøre disse verdiene til kundens fordel.  Vi jobber hele tiden for å presentere kunden på best mulig måte, uansett hva slags oppdragstype vi gjør. Vårt team består av fagfolk som  tar vare på dere  som kunde gjennom hele reisen,  fra oppstart til ferdig produkt. Ricardofoto har opp gjennom årene jobbet med store og små bedrifter, både i inn- og utland.  Dette gjør at vi kan bruke vår kompetanse og erfaring til å se muligheter og løsninger  som tilpasses hver enkelt bedriftskunde  Vi holder til i en av Innlandets mest særegne bygninger, det gamle brenneriet Nederkvern i Brumunddal, og med stor takhøyde og rause flater innbyr dette til kreativt arbeid med lyssetting og gode scenografiske løsninger. Vi har en stor samling av forskjellig type utstyr, alt av ypperste kvalitet, og med en variasjon av bruksområder som dekker alle behov. Mye av jobbene vi gjør foregår på forskjellige lokasjoner i inn- og utland, og vi har selvfølgelig mobile utstyrs varianter til alle typer oppdrag.  ​ Ricardofoto har blitt tildelt en rekke priser og utmerkelser.  Vi er medlemmer i Norges Fotograf Forbund og har gjennom der en hederlig 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award) og deltakelse i WPC (World Photographic Cup) i 2016 og 2018 som en del av det norske landslaget. Samlet sett er alt dette deres garanti for et vellykket resultat når dere velger Ricardostudios som samarbeidspartner.  Ingen oppdrag er for store, og ingen oppdrag er for små. 
Les mer
Fakta om Ricardofoto.no
Hovedkontor
BRUMUNDDAL
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Ringsaker
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Ringsaker

Ledige stillinger hos Ricardofoto.no

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Ringsaker

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Eier / bildeskaper

Fakta om Ricardofoto.no

Adresse

Brennerivegen 6, 2380 Brumunddal