<  
>  

Electi People AS

Rekruttering / HR / Bemanning

 
 
 
 
Electi People ble etablert i 2019, som del av Electi Gruppen. Vi sitter i dag på Helsfyr i Oslo, med oppdrag både nasjonalt og internasjonalt.

Vår visjon er å være den foretrukne leverandøren av rekrutteringstjenester for alle bransjer.  Denne visjonen er til for at vi aldri skal slutte å strekke oss etter kunnskap og for å utfolde oss i flere fagområder. Med et bredt satsningsområde vil vårt fokus alltid være å inneha spisskompetanse i bransjene vi jobber med, for å ivareta kvalitet i alle ledd av rekrutteringsprosessen.

Vi liker å se på oss selv som et friskt pust i rekrutterings Norge, da vi er like opptatt av kandidaten som av bedriften. Mange byråer er mest opptatt av å tilfredsstille kundens behov, og det er bra – men når du ikke er like opptatt av kandidaten, mener vi at matchen kan bli bedre mellom arbeidstaker og arbeidsgiver.

For å være den foretrukne leverandør av noe som helst er det menneskene i bedriften som må skinne. Som et hjelpemiddel på veien er vi opptatt av at verdiene i selskapet ikke bare er flotte ord men at de betyr noe for de som jobber med oss, det være kunder eller kandidater.

Vi skal være ærlige, lidenskapelige, folkelige og nyskapende.

Hvis du er lei av å møte på de samme utfordringene i rekrutteringsprosessen, eller ønsker å optimalisere din ansettelsesprosess tar vi gledelig en uforpliktende prat!

Fakta om Electi People AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge

Ledige stillinger hos Electi People AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig Leder

Adresse

Grenseveien 107, 0663 Oslo