Fossdal Services AS

Salg / Markedsføring

Fossdal Services AS leverer komplette verkstedløsninger for autoverksteder, industriverksteder og anleggsbransjen, primært i distriktene Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi leverer et bredt spekter av produkter i form av maskiner og utstyr, samt installasjon og vedlikehold av dette.

Vi påtar oss alt fra de enkleste oppdrag, til totalentrepriser for oppbygging av komplette verksteder. I dag er vi mest kjent for våre totalkonsept som omfatter alt fra planlegging og systematisering, til innkjøp, installering og vedlikehold. Vi installerer kompressoranlegg, høytrykksanlegg og sveiseanlegg til industrien og leverer komplette bilverksteder.

Vår kompetanse og brede erfaring i bransjen kombinert med vårt fokus på å levere løsninger og utstyr av høy kvalitet med raske leveringstider, har gjort oss til en pålitelig leverandør til en lang rekke kunder innen industri og autobransjen. Vi har serviceavtaler med de fleste store bilverkstedene i Bergen og omegn, i tillegg til flere serviceavtaler på større industrianlegg.

Kontakt oss på post@fossdal.no

 

Les mer
Fakta om Fossdal Services AS
Hovedkontor
BERGEN
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Fossdal Services AS

For å styrke vår serviceavdeling for fremtiden søker vi etter en person som trives i et hektisk miljø og som kan ta utfordringer på strak arm. Du må ha kunden i fokus, være resultatorientert og evne til å bidra der behovet oppstår. Hovedoppgaver: Reparasjon av sveiseutstyr, maskiner og annet industrielt teknisk utstyr. Dokumentasjon av utført arbeid. Delta på installasjoner av større og mindre prosjekter rettet mot Autobransjen og landindustri. Bidra til positiv utvikling av serviceapparatet teknisk og kommersielt. Utføre forestående oppgaver som oppstår.  Vi ser etter deg som: Har fagbrev innen mekanisk eller elektrofag/godkjent e-reparatør. Har mulighet for å reise i forbindelse med jobb. Selvstendig med kommersielt fokus. Gode pc-kunnskaper. Trives med kundehåndtering og kan bygge relasjoner. Er dyktig å dokumentere utført arbeid. Kan uttrykke seg godt skriftlig & muntlig på norsk og engelsk. Vi kan tilby:                                                                                                                                                                                                       Spenstig arbeidsmiljø med stort ansvarområde med få begrensninger til verdiskapning PC, mobil og servicebil. Veldig variert hverdag. Kursing etter behov. Fastlønn etter kvalifikasjoner. En bedrift som leverer komplette verkstedsløsninger og mulighet for å kunne bidra og lære om mange forskjellige fagområder. Søknader kan sendes til nn@fossdal.no  Bare å ta kontakt med Nikolai Nydal om det er spørsmål.
Haster! Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Driftsleder

Fakta om Fossdal Services AS

Adresse

Damsgårdsveien 229, 5160 Laksevåg