Schafteløkken menighetsbarnehage

Helsesektor / Omsorg

Schafteløkken barnehage holder til i en sjarmbombe av et hus som i sin tid ble bygget som landsted for familien Schaft. Her har vi to avdelinger; Stallen med 12 barn og Drengstua med 18 barn. Vi har et variert uteområde rundt barnehagen og foran barnehagen en åpen plass. Vi har trær og gress rundt oss og kort vei til Frognerbekken og Frognerparken. Beliggenheten er en perle midt i Frogner bydel. Barnehagen eies av Frogner kirke, og det preges oss og det vi står for, samt noen av våre tradisjoner og høytidsmarkeringer. Vi er en barnehage som andre, men likevel med noe ekstra.

Les mer
Fakta om Schafteløkken menighetsbarnehage
Hovedkontor
Zahlkasserer Schafts plass 2. 0267 Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
23.08.2019
Oslo

Ledige stillinger hos Schafteløkken menighetsbarnehage

PEDAGOGISK MEDARBEIDER Stillingsprosent: 100%  Barnehagen eies av Frogner kirke, og det preges oss og det vi står for, samt noen av våre tradisjoner og høytidsmarkeringer. Vi er en barnehage som andre, men likevel med noe ekstra.  Barnehagens satsingsområde er kunst, kultur og kreativitet med ekstra fokus på musikk. Kvalifikasjoner: Du må ha et brennende engasjement for arbeid med barn Gyldig politiattest Du må ha erfaring fra barnehage Spille instrument er en fordel Personlig egnethet vektlegges  Personlige egenskaper Du er en aktiv voksen som ser hvert enkelt barn, og som hører og bryr seg om hva barna ønsker å formidle Engasjert og pålitelig Trives i å jobbe i team Opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr Stor medbestemmelse over egen arbeidshverdag Lønn etter tariff/gjeldende regelverk Godt arbeidsmiljø   Kontaktperson: Anne Charlotte Brox, Tillittsvalgtavd.stallen@gmail.com
23.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 23
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Schafteløkken menighetsbarnehage

Adresse

Zahlkasserer Schafts Plass 2