KOK

Helse / Kroppspleie / Velvære

KOK driver utleie av badstubåter i Oslo og snart i hele landet. Vi er en ung bedrift i sterk vekst og har ambisjoner om å starte opp også i resten av Norden.

KOK åpnet badstudøren til sin første flytende sauna i Bjørvika i Oslo i februar 2018. Badstuene leies ut til gjester i sin helhet, eller en kan kjøpe enkeltplasser når vi på utvalgte tider har fellesbadtue. Båtene har også elektriske motorer og kan ta med gjester på minicruise på fjorden.

Nå har vi tre båter i Oslo og vi har to på vei til andre steder i Oslofjorden. I vinter har vi på to båter hatt over 700 betalende gjester i uken, og vi er nå totalt 16 medarbeidere.

Målet videre er å utvide med minst 15 samarbeidspartnere over hele Norge i 2020.

Bærekraft og miljøansvar er sentrale verdier for oss, og gjennom å tilgjengeliggjøre sjøen for bading året rundt håper vi at våre gjester inspireres til å ta eierskap til, og ansvar for havet.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om KOK

Adresse

Tordenskioldsgate 3, 0160 Oslo