Tannlege Conrad Müller AS

Privatperson (privat arbeidsgiver)

Privat praktiserende tannklinikk, 3 tannleger, trivelig arbeidsmiljø, moderne lyse lokaler, serviceinstillt.

Les mer
Vi ser etter
Ledig Stilling
12.08.2019
Alstahaug
Vi ser etter
Ledig Stilling
12.08.2019
Alstahaug

Ledige stillinger hos Tannlege Conrad Müller AS

Vi søker etter en tannhelsesekretær/tannlegeassistent i 80% stilling. Vi er 3 tannleger og 2 sekretærer og trenger en medarbeider til. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, moderne, lyse lokaler og gode lønnsbetinngelser. Hvis du er serviceinnstilt, hyggelig og interessert i å jobbe med mennesker ta kontakt!  
Fortløpende Alstahaug
Vi søker etter en faglig interessert, hyggelig og serviceinnstilt tannhelsesekretær til 80% stilling ved vår trivelig klinikk i Sandnessjøen sentrum. Vårt tannhelseteam består i dag av 3 tannleger og 2 tannhelsesekretærer. Klinikken holder i nye lokaler, og har 3 behandlingsrom med nyt og moderne utstyr. Det kan etterhvert bli mulighet for 100% stilling.   Arbeidsoppgaver: Timebokstyring/planlegging Assistere tannlege ved behov Rengjøring av klinikkens utstyr og behandlingsrom Sterilisering Annet forefallende arbeid   Ønskede kalifikasjoner: Du er autorisert tannhelsesekretær elle har annen relevant erfaring fra tannlegekontor. Du behersker norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig. Du har kjennskap til Opus. Du er blid, utadvent, initiativrik og har gode samarbeidsevner. Du er glad i å jobbe med mnnesker. Du trives med en hektisk hverdag.    
12.08.2019 Alstahaug

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Tannlege Conrad Müller AS

Fakta om Tannlege Conrad Müller AS

Adresse

Torolv Kveldsulvsons gate 25, 8800 Sandnessjøen